Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi Yeni Dönem Çalışması Başladı

admin | 04 Eylül 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset A- A+

Toplantılarına tatil nedeniyle ara veren Ataşehir Belediye Meclisi, 2018 – 2019 yıllarını kapsayan yeni dönem 5’inci Toplantı Yılı toplantılarına Eylül Ayı ilk birleşimi ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 2’nci Seçim Dönemi, 5’inci Toplantı Yılı Eylül Ayı Toplantlarının 1’inci Birleşimi 03 Eylül 2018 Pazartesi Günü Saat:17:00’de başladı.

Gündem dışı söz alan CHP ve Ak Parti grup sözcüleri Mustafa Cevat Arzık ve Sadi Özata, geçtiğimiz günlerde yaşanan Kurban Bayramı tebrik mesajlarını paylaştılar.

Temmuz ayı toplantıları sonrasında tatile giren Ataşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ile birlikte yeni dönem çalışmalarına Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan başkanlığında başladı. Meclis Temmuz ayı toplantıları sonrasında tatile girmişti.

CHP ve Ak Parti grup sözcüleri tarafından grupları adına annesini kaybeden Meclis üyesi Fevzi Ağaçdalı’na baş sağlığı dilendi.

Önceki toplantı tutanakları okunup, oylandı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan 13 madde ayrı ayrı görüşüldü. Yapılan oylamada maddelerin ilgili komisyonlara gönderilmesi kabul edildi.

Eylül ayı toplantılarının 03 Eylül Pazartesi, 05 Eylül Çarşamba ve 06 Eylül Perşembe günleri şeklinde yapılan değişiklik önerisi oylanarak kabul edildi.

Maddeler üzerine yapılan görüşmeler ve oylamalar ile gündem tamamlandı. Toplantı sonunda oturum başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 05 Eylül Çarşamba günü Saat 15:00’da yapılacak toplantı duyurusu ile oturumu kapadı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.