Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Çalışmalarını Tamamladı

admin | 08 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset A- A+

1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantıları son birleşiminde gündemdeki 5 raporu görüşerek onayladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında toplanarak Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Yoklama ardından önceki toplantı gündeminin okunarak oy birliği ile kabul sonrası gündem dışı konuşmalara geçildi.

Gündeme geçmeden önce CHP grubu adına Sadi Özata, Ak Parti grubu adına M.Cevat Arzık gündem dışı söz alarak Meclise hitap etti.

Recep Kenan paylaştı: 7 Şubat 2019 Perşembe

BÜTÜN ARKADAŞLARDAN HELALLİK TALEP EDİYORUM

5 yıllık çalışma döneminin tamamlandığına işaret eden CHP’li Meclisi üyesi Sadi Özata, grubu adına gündem dışı söz alarak yaptığı konuşmada, “Göz açıp yumuncaya kadar 5 yılı geride bıraktık.  Anadolu’da bir söz vardır; -Gidip de gelmemek, gelip de görmemek var- derler. Bu çatı altında bulunan bazı arkadaşlarımız Ak Partili olsun CHP’li olsun belki de bir daha meclis üyesi olarak burada olmayabilirler. Bu beş yıl zaman süreci içinde kendi ailelerimize ayıramadığımız zaman birimini burada beraber geçirdik. Ataşehir’in ve Ataşehirlilerin geleceği için arkadaşlarımızla birlikte belki eksiklerimiz var ama bir şeyler yapmaya çalıştık. Ben inanıyorum ki burada bulunan tüm arkadaşlarımız hizmet için meclis üyesi oldular. Bu zaman dilimi içerisinde, zaman zaman birbirimizi kırdığımız, üzdüğümüz veya birbirimize karşı sert ifadeler kurduğumuz olmuştur. Ataşehir ’de olduğumuz süreç içerisinde düğünlerimizde, cenazelerimizde yan yana olacağız. Bundan dolayı ben önce şahsım adına sonra grubum adına bütün arkadaşlardan helallik talep ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Gündem dışı konuşmak üzere söz alan Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Grubu adına Meclise hitaben; “Meclis hala görevine devam ediyor. Mart ayında arkadaşlarla hem hasbıhal ederiz, hem konuşur hem de halelleşiriz. Bu bağlamda Sadi Özata beye teşekkür ediyorum.” dedi.

Gündem dışı konuşmaların tamamlanmasından sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Yapılan görüşmeler ve oylamalarda, gündemde bulunan 5 maddeden 1-2-3 ve 4’üncü maddeler Ak Parti grubunun muhalefetine rağmen oy çokluğuyla, 5’inci madde oybirliği ile kabul edildi.

Oturum Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, gündemde görüşülecek başka madde kalmadığı gerekçesi 04 Mart 2019 Pazartesi saat 17.00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.