Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi 3.Dönem Çalışmaları Başladı

admin | 03 Eylül 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Çalışma dönemini tamamlayarak Temmuz ayında tatile giren Ataşehir Belediye Meclisi 2 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıyla 3.Dönem çalışmaları yeniden başladı.

Recep Kenan/itvhber.com

3.Dönem tatil sonrası ilk toplantısı Eylül ayı birleşiminde 1.Başkan Vekili Sevgi Uluğ başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi’nde, gündem dışı söz alan grup sözcüleri tarafından Muharrem Ayı, 30 Ağustos Zafer bayramı ve Kurban Bayramı kutlama mesajları iletildi.

CHP’li Ataşehir Belediye Encümen ve Meclis Üyesi Oğuz Sarul’un ittifak kapsamında aday olarak seçildiği  partisinden ayrılarak İYİ partiye geçtiğine dair verdiği istifa dilekçesi okundu. Oylandı ve kabul edildi.

Ataşehir Belediye Meclisi ToplantısıAtaşehir Belediye Meclisi 3.Dönem Çalışmaları Başladı https://www.itvhaber.com/atasehir-belediye-meclisi-3-donem-calismalari-basladi.html#.XW54TxOBr64.twitter#AtaşehirBelediyeMeclisi #Meclis3üncüDönemÇalışmalarıBaşladı #Meclis1inciBaşkanVekili #SevgiUluğ #İlhamiYılmaz #MustafaNaimYağcı #OğuzSarul #MuharremAyı #ZaferBayramı #itvhaber

Gepostet von İTV Haber am Montag, 2. September 2019

Millet ittifak kapsamında CHP listesinden seçilen Oğuz Sarul’un istifa ederek kurucusu olduğu İyi Partiye geçmesiyle birlikte Ataşehir Belediye Meclisi sıralarında 4 parti için de temsil hakkı doğdu.

Gündem maddelerine geçmeden önce gündeme eklenen 2 ek madde oylanarak gündeme alınası kabul edildi.

Ataşehir Belediye Meclisi ToplantısıAtaşehir Belediye Meclisi 3.Dönem Çalışmaları Başladı https://www.itvhaber.com/atasehir-belediye-meclisi-3-donem-calismalari-basladi.html#.XW54TxOBr64.twitter#AtaşehirBelediyeMeclisi #Meclis3üncüDönemÇalışmalarıBaşladı #Meclis1inciBaşkanVekili #SevgiUluğ #İlhamiYılmaz #MustafaNaimYağcı #OğuzSarul #MuharremAyı #ZaferBayramı #itvhaber

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 2. September 2019

GÜNDEM DIŞI KONUŞMALARDA TEBRİK MESAJLARI AKTARILDI

Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı toplantıları ilk birleşiminde gündem dışı söz alan CHP Grup Başkanı İlhami Yılmaz; geçtiğimiz günlerde kutladığımız Kurban Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, içinde bulunduğumuz Muharrem ayının tüm insanlığa barış, huzur getirmesi dile getirdi. İlhami Yılmaz, 30 Ağustos şanlı Zaferin komutanı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Malazgirt’le başlayan 30 Ağustos tarihinde zaferle sonuçlanan mücadelelerin önemine vurgu yapan Ak Parti Grup Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, günden dışı konuşmasında, Malazgirt Meydan Muharebesinin Kahraman Komutanı Alparslan’dan 30 Ağustos’un Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve bu uğurda toprağa düşen tüm şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirterek Muharrem ayının tüm insanlığa huzur getirmesini, oruç tutanların lokmalarının kabul olmasını temennisini dile getirdi.

Ak Partili Yağcı, geçtiğimiz günlerde elim bir deniz kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden yeğeni, için CHP Meclis Üyesi Bekir Özkızıl’a baş sağlığı dileklerini sunuldu.

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Yapılan görüşme ve oylamalarla, gündemdeki; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 20 ve 21 maddelerin ilgili komisyonlara havalesine; 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve 19’uncu maddelerinde gündemde kalmasına oybirliği ile karar verildi.

Toplantıyı yöneten Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Sevgi Uluğ, gündemde görüşülecek başka madde kalmadığı gerekçesi ile ve 05 Eylül 2019 Perşembe günü saat 17.00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Atşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantılarının Pazartesi günü yapılan ilk birleşimini Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Deniz Kutlu ile birlikte CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, Ataşehir mahalle muhtarları ve vatandaşlarda izledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.