Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Başkanlığına Kadın Aday Adayı

admin | 20 Ekim 2018 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığına kadın başvuru yaptı. Kadın aday dilekçesini İlçe Başkan Altınkaynak’a verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aday adaylıkları başvurusunun son günü olarak açıklanan 19 Ekim Cuma günü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Belediye Başkanı ve Meclis üyeliklerine yoğun başvuru yapıldı. Akşam saatlerinde bir hafta daha uzatıldığı haberi gelen 19 Ekim Cuma günü aday adaylık başvurularında kadınların da ilgisi gözlerden kaçmadı.

Ataşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için baş vuran kadın aday Aysemin Gülmez, başvuru dilekçesini makamında bir gurup kadın destekçisi ile ziyaret ettiği Hakkı Altınkaynak’a verdi.

Aysemin Gülmez

Recep Kenan paylaştı: 19 Ekim 2018 Cuma

AYSEMİN GÜLMEZ, ATAŞEHİR DE YÖNETİME TALİBİM

Hayalimdeki Ataşehir için, Ataşehir’de yönetime talip olduğunu kaydeden Aysemin Gülmez, yaptığı açıklamada; “19.10.2018 itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi, Ataşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurumu yaptım. Tüm dostların desteğini bekliyorum. Güzel bir Ataşehir için, hayalimdeki Ataşehir için, bir kadın olarak, bir anne olarak yola çıktım ve Ataşehir de yönetime talibim. Bu süreci diğer aday adayı arkadaşlarımla karşı karşıya değil, yan yana yürüyerek geçireceğiz. Projelerimizi sokağa çıkarak, halkımıza duyuracağız. Küskünleri, partili olup da dışarıdan destek olan arkadaşlarımızı, partili olmayan Ataşehirlileri ve özellikle kadın arkadaşlarımızı sürece dahil edeceğiz. Rehavete kapılmayarak Ataşehir’de partimizin oyunu yükselteceğimize inanıyorum. Aydınlık yarınlara olan inancınızı hiç yitirmeyin. Kadın eli değen her yerde mevsim bahara, yaza döner. Uzun bir süredir Atasehir’e Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri büyütmek ve çığ gibi büyümek gayesindeyiz. Yüzünüzü gece Ay’a, gündüz Güneş’e dönün, aydınlık yarınlar için hayalinizdeki Atasehir’i isteyin…” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.