Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Başkanlığın İlk Adaylık Başvurusu Yapıldı

admin | 18 Ekim 2018 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

31 Mart 2019 Yerel Seçimler adaylığı taleplerinin alındığı süreçte başvuruların yapıldığı CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na ilk Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na giden Beytullah Doğanay, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu evraklarını teslim etti.

Parti üyesi olan herkesin doğal hakkı olan adaylık başvurusunu n yapıldığını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Parti üyesi olan, parti ilkelerine saygılı olan her partilinin adaylık hakkı olduğunu bu demokratik hakkı her üyenin kullanabileceğini söyledi.

DOĞANAY “GÖNÜL İTTİFAKLARIMIZ İLE HAREKET EDİYORUZ”

Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında Başkan Hakkı Altınkaynak’a teslim eden Beytullah Doğanay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Evimiz olan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığımıza Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık.

Ülkemizin geleceğini amaç edineceğimiz onurlu bir yürüyüş içerisinde olduğumuzu, bu büyük yürüyüşümüze dahil olan yurtsever kitlelerin bizleri daha güçlü kıldığını belirterek mutlaka ama mutlaka Ataşehir ve İstanbul Büyükşehir seçimlerini güçlü bir şekilde kazanmak için gönül ittifaklarımız ile hareket ediyoruz.

Bireyselliği değil, partimizin kurumsal kimliğini; şahısları değil ülkenin geleceğini amaçladığımız onurlu bir yola çıktık.

Ataşehir özelinde Aday Adayı olan bütün yoldaşlarıma başarılar diliyorum.

Beytullah DOĞANAY

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı”

2019 YEREL SEÇİMLERİNDE DE ADAY ADAYI

2019 Yerel Seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Beytullah Doğanay, 2014 Yerel Seçimlerinde de CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapmıştı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.