Hoşgeldiniz  

Ataşehir Amatör Kulüpleri U-12 Takımları Kupalarını Aldı

admin | 31 Aralık 2018 | Ataşehir, Manşet, Spor A- A+

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği, ASFK Genel Başkanı Ali Düşmez adına Ataşehir’deki amatör kulüplerin U-11 ve U-12 takımlarını kupa ile ödüllendiriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği U-11 ve U-12 Şenlik Ligine katılan Ataşehir sınırlarındaki kulüplerin tüm takımları kupa ile ödüllendiriyor.

U-12 ŞENLİK LİGİNE KATILAN 19 ATAŞEHİR TAKINA KUPA

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, U-11 ve U-12 Şenlik Ligine katılan Ataşehir sınırlarındaki kulüplerin tüm takımları kupa ile ödüllendirdiklerini kaydederek; “U-11 ve U-12 Şenlik Ligine katılan Ataşehir sınırlarındaki kulüplerin tüm takımları kupa ile ödüllendiriyoruz. Ali Düşmez başkanımızı temsilen geleneksel olarak 4 yıldır düzenlenen törenle Ataşehir’deki amatör takımlarımıza kupalarını veriyoruz. U-12 liginde 2 günde maçlarını oynayan toplam 19 takımımıza kupalarını vereceğiz. U – 11 ligi henüz başlamadı. Mart ayında başlayacak olan U-11liginde kupaları Nisan ortalarında verilecek.

ATAŞEHİR AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI EKREM KÖSE’DEN YENİ YIL MESAJI

AMATÖR SPORA DESTEKLERİN DEVAMINI BEKLİYORUM

Kupa töreni sırasında Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurları ve tüm Ataşehirlilerin yeni yılını kutlayan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, mesajında, “Tüm Ataşehir halkımızın yeni yılını kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Amatör spora desteklerinin devamını bekliyorum. U-11 ve U12’de olduğu gibi bu çocuklarımızın geleceğini belirliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

BAŞKANIMIZ BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği tarafından U-12 ligi takımları kupa töreninde konuşan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, 2019 yılını tüm Ataşehirlilere mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek; “2019’un Ataşehir’deki tüm spor kulüplerinin yöneticilerine, sporcularına Ekrem Köse Başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği yöneticilerine iyilik ve güzellik getirmesini temenni ediyoruz. Hepimizin uğraşı, geleceğimiz olan genlerimizdir. Bölgemizde, Ataşehirimizde ne kadar çok spor alanları açarsak, gençlerimize o kadar hizmet etmiş oluruz. Doğuş Spor’un bu sahası bölgedeki gençlerimize önemli hizmet veriyor. Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyoruz.” Dedi.

2019 YILININ BAŞARILI, SAĞLIKLI, SIHHATLİ GEÇMESİNİ DİLİYORUM

Törene katılan bir diğer Meclis Üyesi Arif Kuşçu, ise yeni yıl mesajında; “Ekrem Başkan haber ettiğinde bu tür aktivitelere katılıyoruz. Genlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ekrem Başkanımız gençlerimizle çocuklarımızla samimi, içten bir şekilde ilgileniyor. Başkanımı tebrik ediyorum. 2019 yılının amatör spor kulüpleri takımlarımıza, insanlarımıza, halkımıza en güzel yıl olmasını; başarılı, sağlıklı, sıhhatli geçmesini diliyorum.” Dileğinde bulundu.

İLK KUPAMIZI ALDIK. İNŞALLAH UĞURLU GELİR

Kupa töreninde konuşan Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz, kulüp çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen sene U-19 da şampiyon olduk. Busene henüz sonuçlanan mücadele yok.  U-12 Akademi liglerindeki Ataşehir Kulüpler Birliğinin düzenlediği spor etkinliğine katıldık. İlk kupamızı aldık. İnşallah uğurlu gelir. Şu an U-14, U-16 ve U-19 kategorilerinde mücadelemiz devam ediyor. İyi takım kurduk inşallah şampiyon olacağız.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.