Hoşgeldiniz  

AtaBarDer Barbaros Mahallesi İçin Çalışmaya Başladı

admin | 17 Haziran 2019 | Ataşehir, Manşet A- A+

Mahalle kültürünü sürdürmek aidiyeti güçlendirmek amacıyla kurulan Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma Kültür ve Güzelleştirme Derneği açılışı gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği (ATA-BAR-DER), Barbaros Mahallesi için projelerini hayata geçirme çalışmalarına başladı.

Yılmaz Oğralı başkanlığında bir grup STK gönüllüsü tarafından Barbaros Mahallesi’nde kurulan Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği (ATA-BAR-DER), mahalle kültürünü yerleştirmek ve koruyup, güçlendirmek, sosyal ve kültürel alanda yapılacak çalışma ile mahalle sakinlerinin haklarını korumak, kentsel dönüşüm çalışmalarında teknik destek sağlamak amacı taşıyor.

MAHALLEMİZE İYİ ŞEYLER YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan ATABARDER (Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği) Başkanı Yılmaz Oğralı, açılışa katılan davetlileri selamlayarak; “Derneğimizin açılışına katıldığınız için bizleri onurlandırdınız. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ederim. Derneğimizin amaçlarını daha önce sizlere duyurmuştuk, tekrar etmeye gerek yok. Ama umarım mahallemize eğitim, sağlık, kültürel ve sosyal dayanışma anlamında iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Derneğimizin mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

ATABARDER (Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği) Başkanı Yılmaz Oğralı, Ataşehir Barbaros Mahallesi Muhtarı Kezban Üreyil ve ADD Başkanı Oğuz şahin ile birlikte kurdele keserek derneğin remi açılışını gerçekleştirdiler.

HEDEFİMİZ BARBAROS’U ATAŞEHİR’İN İNCİSİ YAPMAK

Açılış kurdelesini kestikten sonra kısa bir konuşma ile katılımcıları selamlayan Barbaros Mahallesi Muhtarı Kezban Üreyil, “Mahallemizde yeni bir dernek daha kurulmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Mahallemizde bulunan STK’ların ve Muhtarlığımızın temel hedefi Barbaros’u Ataşehir’in incisi yapmaktır.” Dedi.

ADD Başkanı Oğuz Şahin de yaptığı konuşmada derneğin mahalleye hayırlı işler yapacağından emin olduğunu belirterek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

ATABARDER AÇILIŞ TÖRENİNDEN

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 17. Juni 2019

Barbaros Mahallesi Derneğinin açılışına ATABARDER (Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği) Başkanı Yılmaz Oğralı ile birlikte; CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Şeref Uzun ve Cengiz Kayayurt, Mahalle Muhtarı Kezban Üreyil, Ataşehir Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Oğuz Şahin, Barbaros mahallesi sakinleri, Barbaros Mahallesi Rüzgâr Spor ’un minik oyuncuları, davetliler ve dernek yönetimi ile üyeleri katıldı.

Dernek açılışın gerçekleşmesinden sonra konuklara ikramlar sunuldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.