Hoşgeldiniz  

Arapgirlilerden Battal İlgezdi’ye: Martın Sonu Bahar Olsun

admin | 05 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Arapgir Platform üyeleri Ataşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı  Battal İlgezdi’yi desteklemek amaçlı bir araya geldiler.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömert’in konuşmasında İlgezdi’nin belirleyici özelliğine dikkat çekmesi üzerine Arapgirlilerİlgezdi’nin belirleyici olması özelliğine uzun tezahüratlarla karşılık verdiler.

ARAPGİRLİLERDEN BATTAL İLGEZDİ’YE MARTIN SONU BAHAR OLSUN DİYE DESTEK YAĞDI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgirlilere Battal İlgezdi buluşmasında konuşma yaptı. Cömertoğlu:  “Terk edilen coğrafyaları tercih edilen yer haline getirmeye çalışıyoruz. İstanbul’a geldiğimiz zaman kapısını çaldığımız, ağabeyimiz dediğimiz birisidir Battal İlgezdi. Arapgirli demek güzelliktir, komşuluktur, ilgidir, üretmektir. Sonuçta bulunduğu yerde belirleyici olmaktır. Battal İlgezdi de İstanbul’da belirleyicidir. Birlikte yol yürüyeceğiz; bizi takip edin, bize destek olun. Mart’ın sonu bahar, hakikaten bahar… Katılımınız bizi mutlu kıldı. Dostlarınıza mutlaka söyleyin; sadece siz yetmezsiniz, üzerine oyun oynanan, sahneden çekilmek istenen bu güzel insanları sahnede tutmak bir vebaldir. Bunun da gereğini yapacak olan siz ve çevrenizdir.”dedi.

Cömertoğlu’ndan sonra da İlgezdi, hemşehrilerine hitap etti. Salonu dolduran Arapgirlilere “sevgili akrabalarım” diyerek hitap eden İlgezdi, sözlerine salondaki bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı… İlgezdiAtaşehir’in kuruluşu sürecinde yaşanan sıkıntılara değinerek; “O günlerde Kadıköy Belediyesi de diğer belediyeler de bize zulüm yaptılar. Personel de vermediler, araç da vermediler. Bir masa bir sandalye ile kurduk Ataşehir’i.” dedi.

İlgezdi, konuşmasını, “Bizim sevgiye, kardeşliğe ihtiyacımız var. Biz kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden çalışacağız.” sözleriyle bitirdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.