Hoşgeldiniz  

Ankara Millet Vekili Zeynep Yıldız Saçaklılarla Buluştu

admin | 19 Haziran 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Çankırı asıllı Ak Parti Ankara Millet Vekili Zeynep Yıldız, Ataşehir ve İBB Meclisi Ak Partili üyesi Fatih Kayacı ile birlikte, Çankırı Çerkeş Saçak Derneği’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı asıllı Ak Parti Ankara Millet Vekili Zeynep Yıldız’ın Çankırı İli Çerkeş ilçesi Saçak Beldesi Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileri ile 23 Haziran İstanbul yenileme seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı da olan Ataşehir Belediye Meclisi ve İBB Meclisi Ak Parti meclis üyesi Fatih Kayacı ile birlikte Çankırı asıllı Ak Parti Ankara Millet Vekili Zeynep Yıldız’ın Çankırı İli Çerkeş ilçesi Saçak Beldesi Derneği’ni ziyaretine Çankırı Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım da katıldı.

Kadir Yaylaaltı başkanlığındaki Çankırı İli Çerkeş ilçesi Saçak Beldesi Derneği ziyareti ile ilgili açıklama yapan; “Çankırı İli Çerkeş ilçesi Saçak Derneğimizi Çankırılı Ankara Millet Vekilimiz Sn Zeynep YILDIZ hanımefendi Saçak Belde Belediye Başkanımız Sn Ramazan Yarım ÇANDEF Dernek Fedarasyon Başkanımız Sn Zeynettin Aydın ile birlikte ziyaret edip, hemşehrilerimizle 23 Haziran seçimleri hakkında hasbihal ettik. Dernek Başkanımız Kadir Yaylaaltı başta olmak üzere dernek yönetimimize ve katılım sağlayan değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.