Hoşgeldiniz  

Ankara BBB Mansur Yavaş İmamoğlu’na Destek İçin İstanbul’da

admin | 19 Haziran 2019 | Ataşehir CHP, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na destek programı kapsamında STK temsilcileri buluşmak üzere İstanbul’a geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İstanbul’a makam aracıyla değil kendi imkânlarıyla geldiği, çalışmalarını da kendi imkanları ile yapacağı belirtildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışında coşkuyla karşılanan Mansur Yavaş, Sultanbeyli’de gerçekleştireceği ilk ziyaretin ardından saat 15.00’te Sancaktepe’ye geçeceği bildiriliyor.

MANSUR YAVAŞ ATAŞEHİR’DE STK’LARIN PROGRAMINA KATILACAK

Mansur Yavaş, saat 19.30’da ise Ataşehir Silence İstanbul Otel’de STK temsilcilerinin katılımı düzenlenecek toplantıya katılacak. Ataşehir’deki programa CHP Genel Başkan yardımcıları ve Milletvekilleri Seyit Torun, Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katılması bekleniyor. Ataşehir’deki toplantıya Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı belirtiliyor.

MİLLET İTTİFAK GÖNÜLLÜSÜ ÇANKIRILILARLA BULUŞACAK

İstanbul’daki programına perşembe günü de devam edecek olan Başkan Mansur Yavaş, sabah bir grup STK temsilcisi ile kahvaltıda bir araya gelecek. Gün içinde temaslarını sürdürecek olan Mansur Yavaş, Kartal’da Millet İttifak Gönüllüsü Çankırılılar ile buluşacağı programın ardından İstanbul çalışmalarını tamamlayacağı 20 Haziran Perşembe akşam Ankara’ya dönecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.