Hoşgeldiniz  

Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Derneği Kartal’da Açıldı

admin | 16 Haziran 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul ve Ordu siyaseti ve STK temsilcileri ile Ordulu ve Gürgentepelilerin yoğun katılımı ile açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Merkezi Kartal Cevizli’de bulunan İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul ve ordulu siyasileri ile STK temsilcilerinin yoğun katılımı ile açıldı.

Merkezi Kartal’da bulunan İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Kültür ve Dayanışma Derneği CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ak Parti milletvekili Metin Külünk, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ordu Ak Parti İl Başkanı, Kartal Ak Parti ve CHP ilçe başkanları, Gürgentepe Belediye Başkanı ile önceki başkanı, Gürgentepe siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve Gürgentepeli ile Orduluların katılımıyla açıldı.

Ak Parti milletvekili Metin Külünk ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yaptıkları konuşmalarda dernek açılışının hayırlı olmasını dileyerek, 23 Haziran’da yapılacak seçimde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek ve oy istediler.

Seçimden sonra tüm Kartallıların Belediye Başkanı olarak hizmet vermek için çalışacağına işaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hayırlı olmasını dileyerek,  “23 Haziran geliyor. Herkesin illaki bir düşüncesi vardır. Sadece 18 günlük sürede yaptıkları ilke dikkat çeken Ekrem Başkan’la birlikte Kartal’ın birçok hizmet noktasını paylaştım. Deniz ulaşım ile ilgili projeler üzerinde çalışılıyor. Kartal’daki deniz ulaşımı alanında hayata geçirilecek projeleri konuştuk. Altyapısını hazırlıyoruz. Aydos Tepesi’ne çok güzel bir piknik alanı ile ilgili ortak projeyi konuştuk. Cevizli’nin sınırındaki Maltepe sınırındaki Tugay Vadisi projesini de konuştuk.  Bunları yapmak için gençliğimiz ve hevesimiz var.” Diye konuştu. Kartal Cevizli’de açılışı yapılan İstanbul Anadolu Yakası Ordu Gürgentepe Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Ordu ve Gürgentepelilere hayırlı olması dileğini aktaran CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğini vurgulayarak. “Ekrem İmamoğlu yeniden seçilecek ve mutlaka hak yerini bulacaktır.  23 Haziran’da da inanıyorum ki sizler sandıklara giderek o hakkı teslim edeceksiniz. İmamoğlu Başkan İstanbul’da görevde olduğu 18 gün içerisinde bunları sağladı. İnşallah sizlerin desteği ile 5 yıllık görev süre içerisinde birçok konuda İstanbul’un sorunlarını çözecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Eğer vatandaş en temel ihtiyaç olan insanlara hizmet etmiş ve değer vermiş olur, elini vicdanına koyarak, İmamoğlu’nu tekrar göreve getirecek. Ben inanıyorum ve güveniyorum. Her Şey Çok Güzel Olacak” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.