Hoşgeldiniz  

Amatör Spor Kulüpler Birliği’nden Ataşehir GHSM’ne Ziyaret

admin | 22 Ekim 2018 | Ataşehir, Eğitim, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin başkan ve yöneticilerinden oluşan bir grup, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor  müdürü Seyfi Güneysu’yu makamında ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Spor kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin başkan ve yöneticilerinden oluşan bir grup Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor  (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu’yu makamında ziyaret ederek, amatör spor faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi verdiler.

Ataşehir Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem köse başkanlığında Ataşehir Amatör Kulüpleri Birliği üyesi kulüplerin yer aldığı bir Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu’yu makamında ziyaret etti.

Amatör spora özveriye hizmet eden kulüpler olduklarını kaydeden amatör kulüp yöneticileri,  çocukların sporla meşgul olmasını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıldığını, bu kapsamda yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu vurguladılar.

Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu’dan amatör spor kulüpleri tarafından yürütülen faaliyetlere destek olmasını isteyen Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Özellikle yöneticileri, salon sıkıntısı çektiklerini, bu nedenle bazı branşlarda sportif çalışmaları durdurtmak zorunda kaldıklarını dile getirip, Güneysu’dan, spor faaliyetlerine katılan öğrencilerin okullar ile ilgili işlemlerinin hızlandırılması yönünde girişimde bulunmasını talep ettiler.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği yöneticilerinin ilettiği konuları değerlendireceklerini kaydeden Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor  (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu, sorunların çözümü yönünde ilgili kurumlarla istişare edileceğini ifade etti.

Ataşehir Doğuş Spor, İçerenköy İdman Yurdu, İstanbul Sitespor, Yensahra Spor, Ataşehir Çamoluk Spor, Ataşehir Spor, Kayışdağı Spor kulüplerinin aralarında olduğu kulüp yöneticileri Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse başkanlığında Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor  (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu’yu makamında ziyaret ederek amatör sporun, sporcuların ve amatör spor kulüplerinin sorunlarını ilettiler. GHSM Seyfi Güneysu’dan sorunlarını çözümü yönünde destek istediler.

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Özellikle yöneticileri Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor  (GHSM)Müdürü Seyfi Güneysu’ya amatör spora katkıları nedeniyle plaket takdim ettiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.