Hoşgeldiniz  

Amatör Kulüpler Başkanı Ekrem Köse Meclis Üyeliğine Tekrar Aday

admin | 20 Ekim 2018 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu açıklayan Erem Köse CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na dilekçesini verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Çamoluk spor, İstanbul ve Ataşehir Amatör Kulüpler, Özel Sporcular Başkanı, İSKAF As Başkanı, Ataehir Giresunlular Derneği Kurucusu ve 2. Başkanı Ekrem Köse halen devam ettiği Ataşehir Belediye Meclis üyeliğine aday olmak üzere tekrar başvurdu.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse, tekrar Meclis üyesi aday adaylığı başvurusu için ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a dilekçesini vererek 31 Mart 2019 Yerel seçimler için başvurusunu yaptı.

Makamında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret eden Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse tekrar Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday adaylığı için müracaat ederek dilekçesini verdi.

Ataşehir Çamoluk spor kulübü ve Ataşehir Amatör Spor kulüpleri birliği başkanı, Ekrem Köse 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tekrardan Ataşehir meclis üyesi aday adayı oldu.

Halen CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Ekrem Köse bunun dışında; Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı, Ataşehir Amatör Kulüpleri Birliği Başkanı, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı, Ataşehir Giresunlular Derneği Kurucusu ve 2. Başkanı, Ataşehir Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı, İstanbul Spor Kulüpleri Federasyonu (İSKAF) As Başkanı, Türkiye Amatör kulüpler Konfederasyonu Yönetim Kutrulu üyeliklerini de yürütüyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.