Hoşgeldiniz  

AMACIMIZ, ÇANKIRILARLA ATAŞEHİR’E RENK KATMAK

admin | 24 Nisan 2016 | Ataşehir, Çankırı, Genel, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Atacander (0)Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) Genel Kurulda göreve gelen Başkan Mevlüt Yurttaş ve yönetim kurulu dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıda basınla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

19 Şubat 2016 günü yaptıkları Genel Kurulla yeni yönetim olarak göreve geldiklerini ifade eden Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) Başkanı Mevlüt Yurttaş, yeni bir anlayış ve değere değer katma sloganıyla yeni bir yönetim oluşturduklarını kaydetti.

Atacander (23)

Mevlüt Yurttaş başkanlığındaki Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) yönetimi tarafından dernek merkezinde düzenlenen ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal, Çankırı Ekonomi ve Kalkınma Platformu (ÇEKAP) Başkanı Ersoy Kaşak, Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Atacander (3)

VAHAP YARTAŞ ADI ATAŞEHİR’DE YAŞATILACAK

Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Hüseyin Hışma ile yaptıkları görüşmelerde İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu merhum Genel Başkanı Vahap Yartaş adını parka verilerek Ataşehir’de yaşatılması ile ilgili görüş birliğinin olduğunu kaydeden Mevlüt Yurttaş, bu konuda çalışmaların tamamlanması ile hemşerilerini bilgilendireceğini ifade etti.

AMACIMIZ ATAŞEHİR’E RENK KATMAK

Kahvaltıda konuşan Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) Başkanı Mevlüt Yurttaş, ATAÇANDER olarak amaçlarının Çankırılılarla birlikte metropol şehir İstanbul’un gözde ilçesi Ataşehir’e renk katmak olduğu ifade etti.

Atacander (12)

DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE YOLA DEVAM

Önceki başkan Ertuğrul Baysal’ın çalışmalarının devamını getirmek, hizmete devam etmek amacında olduklarını vurgulayan Mevlüt Yurttaş, daha güçlü bir yönetimle yollarına devam edeceklerini kaydederek; “Ataşehir’de Çankırı’ya ait il, ilçe ve köy dernekleri var.  Bunların hepsi bizim derneklerimiz. 14 binin üzerinde Çankırılı var Ataşehir’de yaşayan. Ayrım gözetmeksizin bir bütünüz. Amacımız; Ataşehir’de bulunan Çankırı ailesi ve Çankırı’ya değer, güç katmak, yerel siyasette ve kamusal alanda temsil kabiliyeti kazandırmak. Faaliyetlerimiz tamamen profesyonel ve kurumsal kimlik dahilinde yapılmaktadır” dedi.

Atacander (22)

MARİFET İLTİFATA TABİDİR

“Yapılan marifet iltifata tabidir” sözünün hatırlatan, bu güne kadar 379 adet faaliyet organizasyonu yaptıklarını ifade eden Ataşehir Çankırılılar Derneği (ATAÇANDER) Başkanı Mevlüt Yurttaş, yaren, gezi, düğün, bayram, asker uğurlaması, kadın ve gençlik kolları faaliyetleri ile açılış organizasyonları niteliğindeki faaliyetlerinin artarak devam edeceğini kaydederek; “Daha iyiye daha güzele imza atacağız. Bizler faaliyetlerimizi sunacağız, siz değerli basınımızın desteğiyle de kitlelere ulaşmasını sağlayacağız. Bizim hiçbir siyasi partiye bağımız yoktur. Biz istiyoruz ki Ataşehir’de bulunan tüm siyasi partilerimizde karar veren mevkilerde Çankırılı hemşerilerimiz yer alsın. Bütün siyasi partilerde hemşerilerimizi görmek istiyoruz. Ak Parti’de ve CHP’de değerli hemşerilerimiz var. Biz hepsine kucağımızı açtık” şeklinde konuştu.

Atacander (15)

PROGRAM VE ÇALIŞMALARINDA BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ

Göreve gelince bütün siyasi partilerdeki Çankırılılara, Çankırı’yı temsil eden siyasilere; “Program ve çalışmalarınızda birlikte hareket etmeye hazırız” dediklerini kaydederek, tekliflerine cevap veren de vermeyende olduğunun altını çizerek; “Tüm köy ve ilçe derneklerimize eşit mesafedeyiz. Programlarımıza davet ediyoruz” dedi.

Atacander (1)Atacander (9)Atacander (13)Atacander (21)

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.