Hoşgeldiniz  

Ali Kılıç ‘Bir Dönem Daha Maltepe’yi Yönetmeye Adayım’

admin | 11 Ekim 2018 | Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı’nda Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ile buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir dönem daha Maltepe’yi yönetmeye aday olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı’nda Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ile buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, tekrar aday olacağını açıkladığı toplantıda,  Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük’ün 40 yıllık imar sorununun çözüldüğünü söyledi.

ONAYINIZIN OLMADIĞI HİÇBİR PROJEDE ONAYIM OLMADI

Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı’nda Bağlarbaşı sakinleri ile buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada, “Kadını, erkeği, genci, yaşlısı Bağlarbaşı mahallemizden yüzlerce hemşehrimize danışıyor, yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımızı birlikte planlıyoruz. Bugüne kadar; sizin onayınızın olmadığı hiçbir projede benim onayım olmadı. Bundan sonra da olmayacak…” dedi.

BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN DESTEK

Maltepe Belediyesi tarafından kadın girişimciliğe ve kadın istihdamına destek sunmak amacıyla açılan Maltepe Kadın Girişimcilik Mutfağı’nda gerçekleştirilen Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerinin katıldığı kahvaltıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Bağlarbaşı mahalle muhtarı Ali Galip Yurduseven, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri ve Maltepeli vatandaşlar katıldı.

40 YILLIK İMAR PLANI SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Toplantıda Mart ayında gerçekleştirlecek olan yerel yönetimler seçiminde aday olacağını duyuran Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’de tıp merkezini hizmete açtıklarını kaydederek; “Bugüne kadar Maltepelilerin onayı olmayan hiçbir projeye imza atmadık. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerimizin 40 yıllık imar planı sorununu çözüme kavuşturduk. Her mahalleye kreş projemiz kapsamında, 13 mahallede kreşlerimizi tamamladık. bölgenin en büyük şehir parkını, çok yakın bir zamanda sizlerin hizmetine açacağız” dedi.

CUMHURİYETİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞINIZA SÖZ VERİYOR MUSUNUZ?

Bir dönem daha başkanlık yapmaya aday olduğunu duyuran Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç, katılımcılardan destek isteyerek, “Ben bir dönem daha sizlerle birlikte, Maltepe’yi yönetmeye adayım. Burada en çok sizlere güveniyorum. Sizler olmadan hiçbir şey olmaz. Ancak sizlerden bir söz almak istiyorum. Oturduğumuz yerden bir şeylerin değişmesini beklemek olmaz” diye konuştuğu Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerine; “Bugünden itibaren gittiğimiz her yerde çalışmaya, kapı kapı dolaşıp, komşularımızı ikna etmeye ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetine hep birlikte sahip çıkacağınıza söz veriyor musunuz?” diye sordu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.