Hoşgeldiniz  

Alemdağ Caddesi Prestijine ‘CADDE PRESTİJİ’ Kattı

admin | 31 Ocak 2018 | Ekonomi, İstanbul, Manşet A- A+

Yayalaştırma projesi tamamlanan ve trafiğe kapatılan Alemdağ Caddesi, yeni görünümü ve sosyal alanlarıyla İstanbul’un önemlileri arasına girip “Cadde” konseptini Ümraniye’ye taşıyarak, prestijine prestij kattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ümraniye ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların gezme ve alışveriş gibi faaliyetleri için yoğun ilgi gösterdiği Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla birlikte vatandaşlar için daha cazip hale geldi. Projenin tamamlanmasıyla Alemdağ Caddesi’nin yeni görünümü ve sosyal alanlarıyla Ümraniye, prestijine prestij kattı.

Araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılan Ümraniye Alemdağ Caddesi, yeni görünümü ve sosyal alanlarıyla İstanbul’un önemli caddeleri İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi kendi “CADDE” konseptini yaratarak bölgenin ve Anadolu yakasının ilgi odağı olma yolunda önemli mesafe aldı.

İstanbul’un ve Türkiye’nin gözde alış veriş ve sosyal aktivite merkezi olan Bağdat Caddesi’nin gözden düşmesi ile birlikte Anadolu Yakasında Ümraniye ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların gezme, alışveriş ve sosyal faaliyetleri için yoğun ilgi gösterdiği Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla birlikte çekim merkezi haline gelerek, vatandaşlar için daha cazip hale geldi.

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana Ümraniyelilere “Kalite, yaşamın kendisidir” anlayışıyla eğitimden sağlığa, kültürden sanata, sosyal belediyecilikten alt yapı hizmetlerine kadar birçok alanda çalışmalar yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi,  Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak bir projeye daha imza attı. Ümraniyelilerin alışveriş konusunda sıkça tercih ettiği ve birbirinden güzel dükkânların bulunduğu Alemdağ Caddesi’ni yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapattı.

Alemdağ Caddesi’nde daha rahat vakit geçirebilecek olmanın sevincini yaşayan vatandaşlar, projede emeği geçen herkese ve Ümraniye’nin çehresini değiştiren Başkan Hasan Can’a teşekkür ettiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.