Hoşgeldiniz  

Akif Hamzaçebi, ‘ Kastamonu’ya Yakışır Etkinlik Olmuş’

admin | 24 Eylül 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleştirilen 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, “Kastamonu’ya yakışır bir etkinlik olmuş.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlkokulu Kastamonu ilçesi Çatalzeytin’de okuduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kastamonu ile gönül bağı olduğunu, 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Kastamonulularla olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yoğun kalabalığın olduğu son gününde 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, ziyareti ile ilgili www.itvhaber.com ‘a yaptığı açıklamada; “19 Eylül Perşembe Günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Kastamonu Tanıtım Günlerini bu gün, son gününe yetiştim. Standları geziyoruz. Etkinliği organize eden Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Başkanımız Remzi Şen ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bu sene çok daha farklı, çok daha güzel olmuş burası. İstiklal Yolu’nu yapmışlar. İstiklal Yolu’nu bilmeyenler olabiliri. Tarihimizin bir dönüm noktasıdır.” İfadelerine yer verdi.

Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Maltepe Miting Alanı’nda İstiklal Yolu’nun canlandırılması ile ilgili düşüncelerini aktaran CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstiklal Yolunu bilmeyenlerin olabileceğinin altını çizerek; “Kastamonu’da başlıyor İstiklal Yolu cepheye kadar devam ediyor. Ne diyor Mustafa Kemal Atatürk? -Ayağım Sakarya’da kulağım İnebolu’da- diyor. İstiklal Yolu’nu söylüyor. Kastamonu İnebolu’da başlıyor. Çok güzel bit şey. Standlar çok güzel.” Diye konuştu.

CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi, “Olağanüstü… Kastamonu’ya yakışır bir etkinlik olmuş. Burada olmaktan mutluyum. Kastamonu’yla bir gönül bağım var benim. Çatalzeytin’de ilkokulu okudum. Kastamonu denince hemen kulağımı kabartırım.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.