Hoşgeldiniz  

Akif Hamzaçebi ‘İstanbul Değişecek, Türkiye Değişecek’

admin | 04 Kasım 2018 | Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehirde katıldığı Kars etkinliğinden çıkışta açıklama yapan CHP’li Akif Hamzaçebi, İstanbul’u kazanacaklarına inandığını İstanbul’un ve Türkiye değişeceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Akif Hamzaçebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yıla çıktığını, çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Partisi CHP’den 22 ve 23. dönem Trabzon, 24, 25 ve 26. dönem İstanbul Milletvekili seçilerek TBMM’de parlamenter olarak görev yapan, TBMM Grup başkanvekilliği yanı sıra 15 Şubat 2018 tarihinden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreterliği görevini yürüten CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan isimler arasında yer aldı.

İBB Başkan aday adaylığı için yola çıkan bir süredir hazırlıklarını sürdüren Hamzaçebi, Recep Kenan aracılığı ile ithaber.com okurlarına özel yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını  kazanmak iddiası ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanma iddiasında olduklarını kaydeden Akif Hamzaçebi, Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarına kazanacaklarını inandıklarını vurgulayarak; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağımıza inancım tamdır. Bütün parti, ekip grup olarak buna kilitlendik. Sadece İstanbul değil; Ankara’yı, Antalya’yı, Adana’yı, Mersini, Balıkesir’i kazanacağız. Bizim olanları saymıyorum, Eskişehir gibi… Bizim olanları zaten kazanacağız. Türkiye dönecek. İstanbul Değişirse Türkiye değişir. İstanbul değişecek, Türkiye değişecek dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.