Hoşgeldiniz  

Ak Partili Bayram Varol Meclis Üyeliği A.Adaylık Başvurusu Yaptı

admin | 07 Aralık 2018 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset A- A+

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yönetiminde 9 yıldır aktif görev yapan Bayram Varol, İlçe Başkanlığına gelerek Ak Parti Ataşehir Belediye meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

9 yıl görev yaptığı Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Bayram Varol, İlçe Başkan Av. Ahmet Özcan’a dosyasını teslim ederek Ak Parti Ataşehir Belediye meclis üyeliği adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Ak Parti’den Ataşehir Belediye meclis üyeliği adaylık başvurusu yapan Bayram Varol adaylık başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Kıymetli Dostlarım, hemşehrilerim, Ak Parti Ataşehir İlçe ve Mahalle teşkilatlarında birlikte görev yaptığımız tüm yol arkadaşlarım; Ak Parti ilçe Başkanlığında onurla, gururla ifa ettiğim, Barbaros Mahalle yönetim kurulu üyeliği  ve 8 yıl aralıksız devam eden ilçe yönetim kurulu üyeliğimizi İlçe Başkanımız sn. Av. Ahmet Özcan ile yaptığımız istişareler neticesinde noktalayıp, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Ataşehir Belediye meclis üyeliği adaylık başvurumuzu yaptık. Allah millete hizmet yolunda ayağımızı sabit kılsın, bizi bize güvenenlere mahcup etmesin.” İfadelerine yer verdi.

BAYRAM VAROL KİMDİR?

Aslen Sivas Akıncılar’lı olan Varol1975 Yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve Orta Okulu Ataşehir’de, Liseyi Kadıköy Ticaret Lisesi’nde, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan Varol, İngilizce (orta) ve Almanca (az) bilmektedir.43 yıldır Ataşehir Barbaros Mahalle’sinde ikamet eden Varol, 15 yıldır yine aynı mahallede Bilgisayar servisi ve sarf malzemesi satışı ile Gayrimenkul Ofisi sahibi olarak hizmet vermektedir. Ataşehir’de İnternet Haberleri üzerine yayın yapan www.atasehirnews.com haber sitesinin sahibi olan Varol, Siyasete gönül verdiği Ak Partide Barbaros Mahalle yönetim kurulu üyesi olarak başladı, 2011-2018 yılları arasında Ak Parti Ataşehir İlçe yönetiminde:

2011-2014 Av. Nimetullah Topu,

2014-2018 Av. M. Naim Yağcı,

2018-2018 Av. Ahmet Özcan yönetiminde;İlçe yedek, Asil ve Yürütme Kurulu üyesi olarak görevler yaptı. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ile yaptığı istişareler sonrasında, ilçe yönetimindeki görevini noktalayıp, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusunu yaptı.

Aslen Sivas Akıncılarlı olan Bayram Varol’un Görev Aldığı Sivil Toplum Kuruluşlarından bazıları:

Sivas Akıncılar İlçesi ve Köyleri Derneği (AKINDER) Başkan Yardımcılığı 2009-2016,

Sivas Akıncılar İlçesi ve Köyleri Derneği Başkanlığı 2016-2018,

Sivas Vadi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği 2010-2016

Sivas Vadi Federasyonu Başkan Yardımcılığı 2016- (HALEN)

Akıncılar İlçesi ve Köyleri Eğitim Vakfı Kurucu Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyesi 2014-(HALEN)

Sivas Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi 2017-(HALEN)

Web Sitesi: www.bayramvarol.com

Twitter: @VarolBayram

İnstagram: @VarolBayram

Facebook: Bayram Varol

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.