Hoşgeldiniz  

Ak Parti Meclis Grubundan Abdullah Der’e Suç Duyurusu

admin | 05 Temmuz 2018 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

Ak Parti Meclis grubu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der için hakaret ve iftira ile kişilik haklarına saldır gerekçesi ile İstanbul Anadolu Adliyesi’nde suç duyurusu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları 3. Oturumunda konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti grubuna hakaret gerekçesi ile Abdullah Der için suç duyurusu yaptıklarını kaydederek, “Önceki Meclis toplantısında Ataşehir Belediye Meclis üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der arkadaşımız bizim Ak Parti grubuna asılsız olarak hakaret ve iftira ile kişilik haklarımıza saldırmış olması nedeniyle bu gün bütün Meclis üyelerimizle birlikte İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduk” dedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına yaptıkları suç duyurusunun 2018/132424 numaralı soruşturma dosyasıyla işleme alındığını kaydeden Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, tazminat hakları saklı kalmak üzere başvuru yaptıklarını, tazminat davasının da önümüzdeki günlerde açılacağını kaydederek; “Bu Meclisin say6gınlığına gölge düşürecek şekilde açıklamalar yapılmasını dün de kınamıştık. Bu gün de kınıyoruz” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.