Hoşgeldiniz  

Ak Parti İl Genel Meclisi Gurup Toplantısı Ataşehir’de

admin | 14 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

il_genel meclisi_atasehir İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı, Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Gurubu’un her ay bir ilçede Cuma akşamları düzenlenen yemekli toplantısı Ataşehir’de  gerçekleştirildi.

Recep Kenan/haberinasli.com

İstanbul İl Genel Meclis Başkanvekili Musa Akgündoğdu ve Ak Parti İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Gurubu’un her ay bir ilçede Cuma akşamları düzenlenen yemekli toplantısı Ataşehir’de Ak Parti Ataşehir İlçe teşkilatının ev  sahipliğinde yapıldı.

Ak Parti İl kurucularından Kemal Akar Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Gurup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ile ilçe yöneticiler ve davetlilerin katıldığı Ak Parti İl Genel Meclisi Gurubu’nun aylık yemekli toplantısı Ataşehir Hacı Başar Restaurant’ta Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

İl Genel Meclisi’nin kararları ile İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Ataşehir’de gerçekleştirilen yatırımların anlatıldığı toplantıda Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu açılmasını yaptı.

Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu İl genel Meclisi tarafından Ataşehir’e yapılan yatırımları anlattığı sunumunda, İstanbul İl özel İdaresi tarafından Ataşehir’e 7 yeni okul yapıldığını, 36 okulun onarıldığını, 21 okulun güçlendirildiğini, 13 okulun da doğal gaz dönüşümünü geçekleştirdiklerini ve 6 bilgi teknolojileri sınıfı oluşturduklarını ifade etti.
Esatpaşa’da kültür merkezinin yapımını tamamladıklarını ve Yeniçamlıca ile Ferhatpaşa’da güvenlik açısından önemli olan Mobese kameraları yerleştirdiklerini ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu sağlık yatırımlarını şöyle sıraladı; “Kayışdağı Sağlık Ocağını bitirdik, faaliyette. FSM Hastanesi’nin C Bloğunun tamamının yapımını üstlendik. Yapımını tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Sosyal hizmetler alanında; iki adet korunmaya muhtaç çocuk ve gençler için ev kiraladık Ataşehirimizde.”

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisi ile ilgili; “İstanbul tarihinin son İl Genel Meclisi üyeleri ile beraberiz. Belki de son toplantılarından bir tanesi bu toplantı. Ama şunu ifade etmeliyim ki; yaptığı yatırımlarla, aldığı kararlarla tarihe geçecek bir meclisle karşı karşıyayız. 4.5 yıllık süre içerisinde Ataşehir’e yapmış olduğunuz yatırımlardan dolayı, teşkilatım ve Ataşehirliler adına ayrıca teşekkür ediyorum. Özellikle eğitim alanında yapmış olduğunuz yatırımlar ilçemizin eğitim kalitesini fazlasıyla yukarı taşımıştır. Ataşehir’de çocuğunu okutmak isteyen yüzlerce, binlerce veli ile karşı karşıya geliyoruz. Bu eğitim kalitesi sizlerin doğru tespit edilmiş, doğru yönlendirilmiş yatırımlarınız sayesinde olmuştur.  Bunun yanı sıra Esatpaşa’ya mimarisi ile de çok güzel bir kültür merkezi kazandırılmıştır. Bu yatırımlar Ataşehir’de onlarca yıl etkisi sürecek yatırımlardır. İlçemizi temsil eden Ataşehir’in İl Genel Meclisi üyelerine Ataşehir’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz yerel seçimde desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Sayın başbakanımızın Ataşehir’e olan ilgisini Ataşehir’de seçimi kazanma isteğini hepimiz biliyoruz. Bu isteğini Ataşehir’e gelerek bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah elbirliği ile Ataşehir’de sonu tarihe geçecek bir seçim yaşayacağız. Teşkilatımızın seçime hazır olduğunu, güçlü bir  teşkilatımızın olduğunu şimdiden sizlere ifade edeyim.”şeklinde konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.