Hoşgeldiniz  

Ak Parti, Çankırı’da Seçim Çalışmalarını Başlattı

admin | 12 Nisan 2015 | Çankırı, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

ak_parti_cankiri_secimAk Parti, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinin çalışmalarını Çankırı’da başlattı. Ak Parti’den  Çankırı’da seçim startı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Muhammet Emin, Hüseyin Filiz ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in katıldığı bir törenle, 7 Haziran genel seçimlerinin startını verdi.

Ak Parti Çankırı il Başkanı Salim Çivitçioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, il genel meclisi başkanı, üyeleri ve belediye meclisi üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile partililerin katıldığı törenle Ak Parti Çankırı teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.

ak_parti_cankiri_secim-1

Bir kutlu yürüyüşe daha birlikte start verdiklerini söyleyen Çankırı Belediye Başkanı seçim çalışmalarını başlattığı konuşmasında; “Bu kutlu yürüyüşün ilk hedefi yeni Türkiye, ikici ve asıl hedefi ise yeni bir dünya. Yeni bir dünyanın kurulmasının yeni bir Türkiye’den geçeceğini herkes çok iyi biliyor. Bunu çok iyi bilen küresel güçler, bu coğrafyada, bu ülke üzerinde; Türk – İslam coğrafyası ve Türk – İslam toplumu üzerinde sürekli projeler yapıyorlar. Sürekli oyunlar, deseler oynanıyor. Çünkü onlar yeni bir Türkiye’nin ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar. Biz de yeni Türkiye’nin ne anlama gediğini iyi bilirsek, onların bu topraklar, bu coğrafya üzerinde hiçbir proje yapma imkan ve ihtimalleri kalmaz. Liderimiz hedefe kilitlenmiş, kelle koltukta ve emin adımlarla ilerliyor. Bu mesele parti meselesi değildir. Bir Hüseyin Filiz, Muhammet Emin Akbaşoğlu meselesi değildir. Yeni Türkiye’nin oluşmasında Çankırı’nın çok büyük katkısı olması gerekiyor.  Zira bu topraklarda Türk unsurunun İslam kültür mayasıyla yoğrulup; Türk İslam kültürünün oluşmasında Çankırı insanı çok büyük görevler yaptı. Çok büyük çileler çekti, emekler verdi. Aynı emeği ecdadın bu günkü torunları olarak biz daha fazla vermek zorundayız. Çünkü bütün gözler ve hesaplar ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde” dedi.

ak_parti_cankiri_secim-4

Çankırı’da verilen seçim startı ile çalışmalar başlayan Ak Parti Çankırı milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu baba evinin olduğu Kurşunlu’ya bağlı Taşkaracalar köyünü ziyaret etti.

ak_parti_cankiri_secim-2

Çerkeş, Ilgaz ve Kurşunlu ilçeleri ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam eden  Muhammet Emin Akbaşoğlu ilçelerde parti teşkilatları ile belediye başkanları Hasan Sopacı ve Şakir Kaymak’ı ziyaret ederek ilçelerdeki partililer ve vatandaşlar selamlaştı. Seçim çalışmaları kapsamında Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun ilçe ziyaretlerine Çankırı belediye Başkanı İrfan dinç ile Ak Parti Çankırı ile ve ilçe teşkilat mensupları da eşlik etti.

ak_parti_cankiri_secim-3

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.