Hoşgeldiniz  

AK Parti Ataşehir’den Kızılay Haftası’nda Kan Bağış Kampanyası

admin | 02 Kasım 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kızılay Haftası’nda Türk Kızılayı Ataşehir şubesi iş birliğiyle AK Parti Ataşehir ilçe Başkanlığınca “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla Kan Bağışı Programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kızılay Haftası dolayısıyla “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla düzenlenen Kan Bağışı Programı AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde AK Parti Ataşehir ilçe Başkan Mehmed Emin Özkaya’nın katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğinde Kızılay Haftası kapsamında “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyasına AK Parti Ataşehir ilçe Başkan Mehmed Emin Özkaya ile birlikte; Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetimi, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı ve yönetimi, Ana kademe, Mahalle teşkilat mensupları, partililer ile Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Kan Bağışı Programının Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlendiğini kaydeden Adalet Ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla düzenlenen kan bağış kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu hafta Kızılay Haftası olması sebebiyle, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak, biz de; “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganıyla kan bağış kampanyası başlattık. Sabah saatleri itibar ile başlayan bağış kampanyasında Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi bizi asiste etti. Burada kurulan ekipman, tesis ile birlikte sabah saatlerine başlayan kan bağış kampanyamıza hem teşkilat mensuplarımız, hem de vatandaşlarımız katılım sağladılar. Biz de naçizane bu haftanın önemine binaen katkı verdik. Kan aslında acil değil sürekli ihtiyaçtır. Çünkü her zaman hepimizin ihtiyacı olabilecek bir durum. Biz de Kızılay’ımıza kan bağışında bulunduk. Katılım sağlayan teşkilat mensuplarımıza,  hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türk Kızılayı Ataşehir Şubesine ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.