Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir Yeni Merkez Binasında Bayramlaştı

admin | 24 Ağustos 2018 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramın ikinci günü Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen, Ahmet Özcan ve Vedat Demiröz’ün katıldığı törenle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Av.Ahmet Özcan başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’ün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

AK PARTİ ATAŞEHİR YENİ MERKEZ BİNASINDA BAYRAMLAŞTI

İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan’ın ev sahipliğinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının yeni merkez binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ak Parti İl Yöneticisi İrem Selay Atay ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, mahalle teşkilat başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI, BAYRAMLAŞMA, KURBAN BAYRAMI 2018

Ak Parti Ataşehir İlçe Bşkanlığı kurban Bayramı. Bayramlaşma Proğramı 2018

Isa Kırım paylaştı: 22 Ağustos 2018 Çarşamba

“KONGREMİZİN TAMAMLAMASIYLA YEREL SEÇİM STARTIMIZI VERDİK”

“Bayramın hepimize, ailemize, milletimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadeleri ile bayramlaşma töreni açılış konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Av.Ahmet Özcan konuşmasında, “Kurban Bayramı Hazreti İbrahim Aleyhisselam’ın imanı, Hazreti İsmail Aleyhisselam’ın teslimiyetidir.  Allah hepimize öyle bir iman, öyle bir teslimiyet nasip etsin.  Hepimizin malumu bir seçim sürecini geçirdik akabinde Genel Merkez kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizin tamamlamasıyla birlikte bir anlamda yerel seçim startımızı da vermiş olduk” ifadelerini kullandı.

Özcan, “Allah hepinizden razı olsun, bayramınız mübarek olsun” ifadelerini içeren mesajı ile Ak Parti Ataşehir teşkilat ve partililerin Kurban Bayramını kutladı.

SİYONİSTLERİN VE EMPERYALİSTLERİN AMAÇLARINI BİLİYORUZ

Kurban Bayramı kutlama mesajı ile konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ataşehir’den sorumlu Vedat Demiröz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde ülkeler arasında ki sıkıntılı günleri ve hepinizin yakından takip ettiği olaylar var. Ülkemizin üzerinde Siyonistlerin ve emperyalistlerin amaçlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Çok daha dikkatli olmamız lazım. Biz bir olduktan sonra inanın bu ülkenin sırtı hiçbir zaman yere gelmez. Amerika da Kasım ayında seçimler var. Bu sıkıntılar Kasım ayına kadar sürebilir ama Allah fırsat vermeyecek. Bu milleti tanımıyorlar. Türkiye mazlumların lideridir. Bunu herkes görecek. Dünyada görecektir.”

DEVLET ÇOK GÜÇLÜ. SIKINTIDA OLAN ÖZEL SEKTÖR.

“Türkiye de dolar kurunun yükselmesinden fazla heyecanlanmayın. Tamamen bizi ilgilendirmiyor diyemeyiz ama ihracatımızın %75’i ithalatımıza dayanıyor.  Dövizde alıyoruz, dövizde satıyoruz.  Bu durumunda %75’te bir sıkıntı yok.  İhracatımızın karşılığı da artmış oluyor. Bu sıkıntılar karşısında çok güçlü bir bankacılık yapımız var, Merkez Bankamızın rezervleri çok güçlü. O nedenle serbest kur rejimine göre devlet şu anda çok güçlü. Sıkıntıda olan özel sektör…”

İNŞALLAH BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ ALABİLECEĞİZ

“En büyük yükümüz Ataşehir. Ankara, İstanbul deyince akla Ataşehir geliyor. İstanbul ilçelerinin arasında en çok beklenen yer Ataşehir. İnşallah bu bölgeden Genel Başkanımızın da uygun göreceği kendi aramızdan, çevremizden iyi ve çalışkan bir arkadaşımızı aday olarak seçebilirsek buda sizlerin desteği ile olacak. Bu arkadaşları araştırıp bulmamız lazım. Onlarda bir adım öne geçecek.  Gerçekten Ataşehir önemli çok yaklaşmışız. Biraz daha gayret gösterirsek inşallah belediye başkanlık seçimini de rahatlıkla alabileceğiz.”

VEDAT DEMİRÖZ, “EN BÜYÜK YÜKÜMÜZ ATAŞEHİR”

En büyük yükümüz Ataşehir. Ankara, İstanbul deyince akla Ataşehir geliyor. İstanbul ilçelerinin arasında en çok beklenen yer Ataşehir. Genel Başkanımızın da uygun göreceği kendi aramızdan, çevremizden iyi ve çalışkan bir arkadaşımızı aday olarak seçebilirsek, biraz daha gayret gösterirsek inşallah belediye başkanlık seçimini de rahatlıkla alabileceğiz” dedi.

Konuşmalardan sonra Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ataşehir’den sorumlu Vedat Demiröz ile Ak Partili yöneticiler Ataşehir ilçe teşkilat ve partililerle Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaştılar.

VİDEO: İSA KIRIM

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.