Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir Teşkilatı Birlikte İftar Yaptı

admin | 30 Temmuz 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

Ak Parti Atasehir_iftar aNuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde düzenlene ve Aziz Babuşçu ile Erol Kaya’nın katıldığı toplu açık hava iftarı, Ak Parti Ataşehir Teşkilatı mensuplarını buluşturdu.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanlığı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Ataşehir’den sorumlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya’nın da katıldığı Ak Parti Ataşehir Teşkilatı mensuplarının buluştuğu açık hava iftarı düzenledi.

İçerenköy’de, Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen toplu açık hava iftarına, Ak Parti İlçe Teşkilatı mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Ataşehir’den sorumlu bölge milletvekili Erol Kaya, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ile birlikte masaları dolaşarak katılımcılar ile tek tek selamlaşıp sohbet ettiler.

Ataşehir’i Ak Partili belediye yapma azmini dile getirdiği ve bu yönde çalışmaların kararlıkla sürdüğünü ifade ettiği konuşması ile açılışı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu’dan sonra kürsüye gelen Ataşehir’den Sorumlu Milletvekili Erol Kaya; Ak Parti Ataşehir Teşkilatı’nda seçimi kazanma azmini gördüğünü belirtip Başkan Nimetullah Topu ve teşkilatını kutladı.

Gezi Parkı olaylarına değinen Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu amacın çevre olmadığının görüldüğünü söyledi. Mısır’da darbeye karşı direnişin demokrasi mücadelesi olduğuna dikkat çeken Babuşçu; dökülen kanın bir an önce durması ve Mısır’a barışın gelemsi dileğinde bulundu.

Konuşmacılar teşkilat mensuplarının, Ataşehirlilerin ve Müslüman aleminin Ramazan ayını, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nın kutladıkları mesajlarını da ilettiler.

Nimetulah Topu başkanlığında Ak Parti Ataşehir ilçe yönetiminin Ataşehir’de İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nin bahçesinde düzenlediği iftara Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Ataşehir’den sorumlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya ile birlikte; İstanbul İl yöneticileri, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir İlçe ve Mahalle Teşkilatları mensupları, STK ile dernek başkan ve temsilcileri, çok sayıda Ak Partili ve Ataşehirli katıldı.

Ak Parti Teşkilat mensuplarını buluşturan iftar, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nu başka yerlerdeki programları nedeni ile erken ayrılmasından sonra, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.