Hoşgeldiniz  

AK Parti Ataşehir Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu

admin | 12 Mayıs 2018 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetimi Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltılı programda Şehit yakınları ve Gaziler ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahvaltılı programda konuşan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ak Parti İlçe yönetimi olarak tanışma amacı ile Şehit Yakınları ve gaziler ile buluşmanın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Ataşehir’deki Şehit yakınları ve Gaziler ve yakınları ile ev sahibi AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan birlikte; Ataşehir İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış, SYDV (Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı) Müdürü Hüseyin Aydın, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, ilçe başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, dernek ce STK temsilcileri katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetimi onurlarına kahvaltı verdikleri şehit yakınları ve gazileri masalarında tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Ak parti Ataşehir şehit yakınları

Recep Kenan paylaştı: 12 Mayıs 2018 Cumartesi

Davete icabet ettikleri için şehit yakınları ve gazilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, yoğun dönemde yönetimi olarak tanışma amacı ile bu buluşmanın gerçekleştirildiğini kaydederek, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu devlet, millet ve bayrak için fedakarlıkların en büyüğünü, en güzelini ve en anlamlısını yapmış insanlarsınız. Bizlerin yapacakları sizlerin yaptıklarının yanından dahi geçemez. Sizlerin acılarını paylaşmak, dertlerinizle dertlenmek Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin namus borcudur” dedi.

Ak Parti İçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi iken vefat ederek Ak Parti Ataşehir Teşkilatı ve yakınlarını acıya boğan Selami Kaplan’ın oğlu Rıza Kaplan söz alarak babası Selami Kaplan’a gösterine vefa için minnet duygularını ve teşekkürlerini iletti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.