Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplandı

admin | 29 Eylül 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset, Türkiye A- A+

AkAk Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Mv. Erol Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Av. Nimetullah Topu başkanlığındaki Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerinin görüşüldüğü ve çalışma planlarının gözden geçirildiği Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın katılımı ile gerçekleşti.

Şengül Karslı başkanlığındaki divan kurulu yönetiminde gerçekleşen Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısında, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’nun açılış konuşması sonrasında gençlik kadın ve ana kademe teşkilatlarının faaliyet raporlarının sunuldu.

Nimetullah Topu; Lideri Recep Tayyip Erdoğan Olan Partinin Mensuplarıyız

Salondaki coşkunun 6 ay sonra gerçekleşecek yerel seçim zaferinin habercisi olmasını dileyerek açılış konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir ilçe Başkanı Av. Nimetullah Topu, kuruluşundan 15 ay sonra iktidara gelen partinin mensupları olduklarını hatırlatarak; “Üst üste 7 seçim kazanma başarısı göstermiş, her seçimde oyunu artırmış partinin mensuplarıyız. Türk ve dünya siyaset tarihine geçmiş partiyiz. Daha önemlisi Lideri Recep Tayyip Erdoğan olan bir partinin mensuplarıyız.”diyerek partilerinin siyaset tarihindeki yerine işaret edip, bu özelliklerin seçimlerdeki başarıda büyük etkisinin olacağını ifade etti.

Kuruluşundan bu yanan Ataşehir’de 4. Seçim yaşanacağını belirten Nimetullah Topu, 29 mahalle teşkilatı ve binin üzerindeki mahalle yönetim kurulu üyeleri, teşkilatları ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını, 12 Eylül referandumu ile 2011 genel seçimlerinde başarıya ulaştıklarını, sıranın yerel seçimlere geldiğini söyledi ve yerel seçimlerde 2009’da verdikleri emaneti geri alacaklarını iddia etti.

Ataşehir’in devam eden imar sorununu, trafik sorunu ve vatandaşların Ataşehir’de temel ihtiyaçlarını yeni dönemde Ak belediyeciliğin çözeceğini iddia eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, “on yıldır iktidarda olan Ak Parti’nin çözemeyeceği sorun yoktur.”şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları faaliyet raporu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Aksu tarafından sunuldu. Kadın Kolları faaliyet raporunu Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Arzu Hacıhaliloğlu, Ana Kademe faaliyet raporu Teşkilat Başkanı Süleyman Akın tarafından görseller desteğinde sunuldu.

Yerel seçimlerde yüzde 53’e ulaşmak onun içinde üye sayısını 50 binden 60 bine çıkarmak gerektiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, altı ayda 10 bin üye kaydının yapılması gerektiğini söyledi.
“Bu seçimlere giderken, İstanbul Belediyesi’nin ve Merkezi Hükümetin yaptığı muhteşem hizmetlerle beraber gidiyoruz. Yüz Yılın Projesi Marmaray’la gidiyoruz. İstanbul’un üçüncü gerdanlığı boğaz köprüsüyle gidiyoruz. Tüp geçitle beraber gidiyoruz.”diye yapılan hizmetleri hatırlatan Erol Kaya, 8500 yıllık İstanbul’un yeniden ayağa kaldırıldığını iddia etti.

Napolyon’un“Dünya tek devlet olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.”sözünü hatırlatan Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İstanbul’u yeniden ayağa kaldıracak olanlardan birinin Ataşehir olacağını iddia ederek;”Çünkü finansın merkezi bura olacak. Erdoğan görevini yaptı, Büyükşehir Başkanı görevini yaptı. Şimdi sıra bizde. Ataşehir’i Ak Partili belediye yapacağız.”diye konuştu.
Taksim Gezi olaylarına da değinen Erol Kaya, sonunda işyerlerinin yakılıp yıkıldığını, insanların hayatlarını kaybettiğini gördüklerini ve ülkenin kaos ortamına getirilmeye çalışıldığını ifade etti.

Sarıyer’de CHP’lilerin ağaç katliamının Google’den görülebileceğini söyleyen Kaya, Doğu ve Güneydoğu’da terör gerekçesi ile ağaçların ormanların yakıldığının altını çizip; ODTÜ’deki olayların da Gezi Parkı’ndaki olaylara benzediğini söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.