Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir Ahmet Özcan İle Hızlı Başladı

admin | 11 Nisan 2018 | Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset A- A+

Kongre sürecini tamamlayan Ahmet Özcan ile yeni bir döneme başlayan Ataşehir Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri sahalara hızlı giriş yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurulu Ahmet Özcan’ın başkanlığında yeni yönetim kurulun belirlenmesi ile sonuçlandı.

Olağan Genel Kurulda Ak Parti İlçe Başkanlığı kesinleşen Ahmet Özcan yeni yönetimi ile birlikte zaman geçirmeden sahalara indi. Kongrenin sonlanması ile birlikte sokaklara inen Ahmet Özcan esnaf ziyaretleri yapıp, vatandaşla sohbet ederek sokağın ve esnafın nabzını tuttu. Ahmet Özcan’ın sokak ve esnaf ziyaretleri programında yeni yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA BİR DİZİ ZİYARET

Öte yandan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, beraberinde Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte İstanbul Belediye Başkanlığı’nda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ahmet Özcan ve beraberindekiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grubu, İmar Komisyonu ve İBB Destek hizmetlerini ziyaret ederek Ataşehir ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.