Hoşgeldiniz  

Ahmet Özcan ve İFM Yatırımcılarından Emlak Konut GYO’na Ziyaret

admin | 22 Haziran 2018 | Ekonomi, Emlak, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’u ziyaret ederek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi hakkında bilgi aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’u ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi çalışmaları ile ilgili önemli ilgili değerlendirmelerde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve İstanbul Finans Merkezi ilk etap yatırımcı temsilcileri, ülkemizin mega projeleri arasında yer alan, 9. Kalkınma Planı dahilinde İstanbul’u bölgesel ve küresel bağlamda dünyanın finans merkezlerinden biri haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi hakkında görüşmek üzere Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’u ziyaret etti.

Projenin bütünü açısından stratejik öneme sahip, tamamlanmış olan ilk etap yatırımcı temsilcileri ile AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan bir araya gelerek Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’u ziyaret etti.

Bu ziyaret sırasında projenin stratejik önemine ve gelişimine katkı sağlayacak önemli adımlar atmaya yönelik kararlar alındı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.