Hoşgeldiniz  

Ahmet Maranki’den Feshane Çankırı Günleri’nde Konferans

admin | 01 Ekim 2012 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

 Prof. Dr. Ahmet Maranki, İstanbul Feshane’de; Çankırı Valiliği, ÇANDEF ,  Çankırı Vakfı ev sahipliğinde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’ne  katılıp konferans verdi.

Ahmet Maranki’den Feshane Çankırı Günleri’nde Konferans

Recep Kenan/Ataşehir

Prof. Dr. Ahmet Maranki Çankırı Tanıtım Günleri’nde; Çankırı Valiliği, ÇANDEF ve Çankırı Vakfı ev sahipliğinde Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde konferans verip vatandaşlarla sohbet ederek katıldı.

Prof. Dr. Maranki, Feshane’de Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında “Sağlıklı Düşün Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşa” konulu bir konferans verdi. Alternatif tıp konusunda çalışamları ile tanınan Ahmet Maranki bu konuda tuzun sağlık üzerinde etkileri ve özellikle kaya tuzu ve ve tuz mağralarının alternatif tıp alanında kullanılması ile ilgili çalışmaları anlattı.

Feshane’deki konferans sonrasında kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu belirten Ahmet Maranki, “Kendi memleketim olan Kastamonulu hemşerilerimin gerçekleştirdiği Kastamonu Günleri’nde ağırlanmadığım kadar Çankırı Günleri’nde ağırlandım. Bu nedenle Çankırı Valimiz Sayın Özcan ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Maranki vatandaşlarlara bol bol sohbet etti. Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında kurulan stantları ziyaret edip stantdadiki görevililer ve ve sevenleri ile buradada sohbetlerine devan etti.Feshane, Çankırı Tanıtım etkinlikleri içerisinde sergilenen, Çankırı kültürü ve yöresel ürünleri hakkında bilgi aldı.
Feshane Çankırı Tanıtım Günleri için kurulan stanları gezen Maranki, kendi ürünleri ve kitaplarının tanıtıldığı stantta kitaplarını imzaladı. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını burada da dile getiren Prof. Dr. Ahmet Maranki kitaplarını imzalarken izdiham yaşandı.
Konferansları; Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Orman ve Su İşleri Bakanı Yardımcısı Nurettin Akman, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından da izlenen Ahmet Maranki’ye Çankırı valisi Vahdettin ÖZCAN tarafından Çankırı Tanıtım Günleri’ne katılımından dolayı plaket verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.