Hoşgeldiniz  

Acun Ilıcalı, ‘Hedefim Türkiye’deki Başarımı Dünyaya Taşımak’

admin | 29 Kasım 2018 | Eğitim, Magazin, Manşet, Özel Haber, Röportajlar, Üst Manşet A- A+

Türkiye’deki başarısını dünyaya taşımayı hedeflediğini kaydeden Acun Ilıcalı, “Şu anda 8 ülkede prodüksiyon yapıyoruz. Macaristan’da da yayına gireceğiz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çocuk Eğitim Derneği projesini başından beri destekleyen Acun Medya’nın sahibi ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı, hedefinin Türkiye’deki başarısını dünyaya taşımak olduğunu, başarısını halkın sevgisine borçlu olduğunu kaydederek; “Halktan gördüğüm sevgiyi karşılıksız bırakırsam nankörlük olur” dedi.

www.itvhaber.com OKURLARINA ÖZEL RÖPORTAJ

HEDEFİ TÜRKİYE’DE YAKALADIĞI BAŞARIYI DÜNYAYA TAŞIMAK

Ataşehir’de Çocuk Eğitim Derneği projesi kapsamında eğitim gören öğrencilerin mezuniyet törenine katılan Acun Medya’nın, TV8’in sahibi ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurları için projeyi değerlendirdi. Ayrıca Acun Ilıcalı, Türkiye’de yakaladığı ve dünyaya taşıma hedefi olduğu çalışmaları ile ilgili de açıklama yaptı.

HALKTAN GÖRDÜĞÜM SEVGİYİ KARŞILIKSIZ BIRAKIRSAM NANKÖRLÜK OLUR

Bu gün hayal bile edemediğini yere geldiğini kaydeden Acun Medya sahibi ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı, başarısını halkın sevgisine borçlu olduğunu altını çizerek: “Hayatımda ummadığım, tahmin bile edemediğim yerlere geldim. Bunu başarmamın tek sebebi halktan gördüğüm sevgiydi. Ben bu olaylara şöyle bakıyorum, sevgiyi karşılıksız bırakırsam; bunun adı tek kelimeyle nankörlük olur. Beni buraya taşıyan halkın ilgisi ise, benim bu konularda duyarsız kalmam söz konusu olamaz. Benim açımdan vicdani bir durum” dedi.

ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ GÖZ BEBEĞİ PROJE

Sosyal sorumluluk projelerine destek olduğu, olmaya devam edeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; “Tabii ki her projeye koşma, yetişme şansım yok, gücüm de yok. Elimden geldiğince bir çok projenin içinde olmaya çalışıyorum. Bu da benim için göz bebeği projem diyebilirim. Çünkü, prodüksiyonda yükseldiğimiz bir dönemde baş koyduğumuz bir işti bu. Buralara geldiği için de çok mutluyum.” İfadelerine yer verdi.

İŞİTME ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZA OKUL ÖNCESİNDE EĞİTİM

Ataşehir’de faaliyet yürüten Çocuk Eğitim Derneği’nin okul öncesi eğitim vermek olduğu kaydeden Ilıcalı, dernek yönetiminde abisi Ömer Ilıcalı’nın aktif olduğun belirtip; “Çocuk Eğitim Derneği’nin ana amacı, işitme engelli çocuklarımıza okul öncesinde eğitim vermek. Bunu da ne kadar güzel başardığı ortada zaten… Dernekte abim Ömer Ilıcalı çok aktif rol görüyor. Kendisi Kulak Burun Boğaz uzmanı doktor. Bu projeyi bana getiren de kendisi. Onun getireceği projenin devamı yada yeni proje neyse, ben onun arkasında yada yanında olacağım” diye konuştu.

HEDEFİM, BAŞARIMI DÜNYAYA TAŞIMAK. 8 ÜLKEDE PRODÜKSİYON YAPIYORUZ

Acun Ilıcalı başarısını dünyaya taşıma hedefini ise şu ifadelerle dile getirdi; “Dünya ile ilgili bir gelişim hedefim var. İnşallah bunu başarmaya çalışıyorum. Kısmet tabii.. Dünyada önemli ülkelerde prodüksiyonlar yapmaya başladım. İnşallah Allah izin verirse Türkiye’deki başarımı dünyaya taşımak hedefim. Şu anda 8 ülkede prodüksiyon yapıyoruz. Dün Macaristan’daydım. Macaristan’da da yayına gireceğiz inşallah.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.