Hoşgeldiniz  

Abdullah Der, Hakkındaki Haberler ile ilgili Açıklama Yaptı

admin | 24 Ocak 2019 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı iken Yerel Seçimler gereği istifa eden Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Der, Binali Yıldırım hakkındaki ifadeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Haberlere konu olan ve kendisinin İBB Başkan adayı olması durumunda Binali Yıldırım’a oy vereceği ifadelerinin yer aldığı, video görüntülerinin de olduğu haberler ile ilgili Sosyal Medya üzerinden açıklama yaptı.

Abdullah Der, Binali Yıldırım hakkındaki ifadeleri ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli yurttaşlarım,

Kamuoyuna yansıyan konuşmaya dair açıklama yapmak isterim. O gün içerisinde bulunduğumuz toplantı, Erzincan Derneği’nin hemşehrilerimizle bizi bir araya getirmiş olduğu bir toplantıydı. Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın adaylığı henüz açıklanmamıştı.

Sayın Binali Yıldırım’ın Erzincanlı olması sebebiyle Sayın Yıldırım’a oy verme eğiliminde olan hemşehrilerimizi gördüm. Bana neden partinizde Erzincanlı adayınızın olmadığı noktasında serzenişte bulundular. Ben de onlara bizim partimizde de Erzincanlı aday adaylarının olduğunu anlattım. Bu adayların Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından değerlendirileceğini ifade etmek ve temsiliyet haklarını her şartta savunacağımıza dair hemşehrimizin de gönlünü almak, mutlaka temsil edileceklerini göstermek üzere o sözleri sarf ettim.

Ben hiç kimseye Cumhuriyet Halk Partililiğimi tartıştırmam. Kamuoyu da, hemşehrilerimiz de, partililerimiz de benim nasıl bir CUMHURİYET HALK PARTİLİ olduğumu, ömrümü partime adadığımı bilirler.

Ben sonradan CHP‘li değilim…

Benim geçmişimde, ailemde, hatta sülalemde başka bir partinin üyesi yoktur.

Saygılarımla,

Abdullah DER

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.