Hoşgeldiniz  

Abdullah Der Çankırılılarla Kahvaltıda Buluştu

admin | 17 Kasım 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mehmet Bağcı başkanlığındaki Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Yönetim Kurulu istişare toplantısı, Kadın Kolları başkanı Nilay Çelen’in de katılımıyla Örnek Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Ataşehir’deki bazı dernek başkan yada temsilcilerinin de yer aldığı toplantıya Kağıthane İlçe  Kaymakamı Hasan Göç ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Çankırı Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Örnek Mahallesi Muhtarı İdris Taşkın ve basın mensupları katıldı.

DERNEKLER, BİZİ BİZ YAPAN GELENEK VE KÜLTÜR YENİ KUŞAKLARA TAŞIR

Dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Bağcı’dan sonra konuşan Kağıthane İlçe Kaymakamı Hasan Göç, birlik ve beraberliği sağlanarak kaynaşmanın gerçekleştiği bu tür toplantıları ve dernek çalışmalarını desteklediğini kaydederek; derneklerin, bizi biz yapan gelenek ve kültürel değerleri genç ve bizden sonraki kuşaklara taşıdıklarının altını çizdi.

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

İl dışındaki programı nedeniyle katılamadığını ilettiği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi temsilen toplantıya katıldığını kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Belediye olarak Ataşehir’de faaliyet gösteren dernek ve STK’ların çalışmalarına destek olduklarının altını çizerek, Ataşehir’deki dernekleri değişik zamanlarda ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.