Hoşgeldiniz  

7’den 70’e Sancaktepe Kent Bayramlaşması’nda Buluştu

admin | 07 Haziran 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Sancaktepe’de geleneksel kent bayramlaşması Samandıra’daki Nostaljik Saat Kulesi Meydanı’nda, Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün de katılımıyla gerçekleşti.

Hz.Ebubekir Sıddık Camii’nde kılınan Bayram namazından sonra, Samandıra Meydan’daki Nostaljik Saat Kulesi Meydanı’nda 4 Haziran Salı sabahı gerçekleşen kahvaltılı organizasyonda, Sancaktepe halkı birlik ve beraberlik duygusu içinde bayramlaştı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmaya Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün yanısıra Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve ilçe protokolü katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından İlçe Protkolü yaptığı konuşmalarda tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti. Kent Bayramlaşması’nda  bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe halkının dolu dolu ve maneviyatı yüksek bir Ramazan ayı geçirdiğini belirterek, bayramların dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirtti.

Kahvaltı ve konuşmaların ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkanımız AV.Şeyma Döğücü, vatandaşlar ve çocuklarla tek tek bayramlaşarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.