Hoşgeldiniz  

Kargılılar Kargı Seri Spora Destek Gecesi Düzenledi

admin | 31 Aralık 2019 | Ataşehir, Genel, Manşet, Üst Manşet A- A+

Kargı Seri Spor Kültür ve Dayanışma Derneği, Müfit Can Saçıntı ve Ateş Arya, “İtiraz Ediyorum” gösterimiyle Kargı Seri Spora destek için gece düzenledi.

15 Ocak1954 tarihinde kurulmuş olup bölgenin en eski kulüplerinden olan Kargı Seri Spor için düzenlenen gecede sahne alan Müfit Can Saçıntı ve Ateş Arya, “İtiraz Ediyorum” canlı müzikli tek kişilik güldürü skeçleriyle geceye katılanlara eğlenceli ve bol gülmeli dakikalar yaşattı.

Kargılılardan Spora Destek Gecesi

Gecenin anlamı üzerine konuşan Kargı Seri Spor Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Selçuk Köse; “65 yıllık bir geçmişe sahip olan Kargı Seri Spor Kulübümüz için siz hemşeri ve dostlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik için bize destek veren Sayın Belediye Başkanım Battal İlgezdi ve mesai arkadaşlarıma ayrıca kitap getir kitap götür kampanyasıyla etkinliğimize katılan Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Turgay Kılıç ve ekibine çok teşekkür ederim” diyerek bu tür etkinliklerin devamından yana olduğunu dile getirdi.

“ORTAK NOKTAMIZ KARGI VE GENÇLERİMİZDİR”

Organizasyona verdikleri destekten dolayı hemşerilerine teşekkür eden Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Kemal Dümenci; “ Kargı Seri Spor 7 senedir sportif faaliyetleri ve kültürel faaliyetleri olmayan bir kulüp iken, Kargı Seri Sporu yeniden canlandırmak ve yüceltmek adına bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Bu organizasyondan elde edilecek gelirin yeni kurulan Kargı Seri Spor ’un çeşitli etkinliklerinde kullanılacaktır.  Gençlerimizi yapacağımız bu etkinliklerle tanıştırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Sizlerin ve bizlerin ortak noktamız Kargı ve gençlerimizdir” dedi.

Konuşmalardan sonra Müfit Can Saçıntı ve Ateş Arya, “İtiraz Ediyorum” canlı müzikli tek kişilik güldürü programıyla devam eden gece Kargı Seri Spor ‘un yararına yapılan çekilişle program sona erdi.

MSKM’de düzenlenen geceye; Kargı Seri Spor Kulüp Başkanı Kemal Dümenci, yöneticilerden Şeref Gezer, Osman Selçuk Köse, Dünya Çorumlular federasyonu Başkanı Metin Akkuş, Başkan Danışmanı ve Kent Konseyi yönetiminden Mehmet Aydoğanoğlu, ÇORDEF Başkanı İsmail Gölten, dernek başkanları ve Kargılılar katılarak destek verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.