Hoşgeldiniz  

5 Yıl Önce Merhaba Dediği Halil Atamavcı’da Veda Etti

admin | 17 Eylül 2018 | Ataşehir, Eğitim, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

5 sene önce Halil Atamavcı’da düzenlenen Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde Ataşehir’e merhaba diyen Ataşehir Kaymakamı Zafer karamehmetoğlu, aynı yerde veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

5 sene önce Halil Atamavcı’da düzenlenen Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde Ataşehir’e merhaba dediğini ve tesadüfen bu gün düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninin beklide Ataşehir’de katıldığı son resmi program olduğunu kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, memuriyetin gereği olarak tayini çıktığı için Ataşehirlilere veda etti.

EĞİTİM ORDUSUNUN NEFERLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Görev yaptığı 5 yıllık sürede eğitimin kalite ve fiziksel anlamda gelişmesi için, devletin verdiği eğitim hizmetinin en güzel şekilde verilmesi, vatandaşın eğitim hizmetinden memnun olması için gayret gösterdiklerini kaydeden İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir’deki okullara her yerden talep olduğunu, bu başarıda payı olan ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve kurmay ekibine, belediye, siyasi partiler ve eğitim ordusunun neferlerine teşekkür etti.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Zili Ataşehir Halil Atamavcı’da Çaldı https://www.itvhaber.com/2018-2019-egitim-ogretim-zili-atasehir-halil-atamavcida-caldi.html#.W5-oXP87BQM.twitter T.C. Ataşehir Kaymakamlığı Zafer Karamehmetoğlu

Recep Kenan paylaştı: 17 Eylül 2018 Pazartesi

HAZİRAN AYINDAN BERİ OKUL KAYITLARI İLE UĞRAŞTIK

Haziran ayından beri okul kayıtları ile uğraştıklarını, bu işlerin çalışınca olduğunu kaydeden Zafer Karamehmetoğlu, çalışmayınca eğitimin de, belediye hizmetinin de, sosyal hizmetin de, din hizmetinin de icra edilemediğini söyledi. Zafer Karamehmetoğlu, çocuklar ile birlikte yetişkinlerin de kitap okuma alışkanlığının artırılmasını, bilimsel bilgiye ve deneysel bilgiye ağırlık verilmesi gerektiğini, geleceğin çocukların elinde olduğunu vurguladı.

BURADA GÖREV SÜREMİZİ TAMAMLADIK

Halil Atamavcı’da düzenlenen Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, “Devlet memurluğunda atamayla göreve gelenlerin süreleri sınırlı. Bizim İstanbul’daki görev süremiz 5 yıl idi. 9 Eylül 2013’te burada başladık. Burada görev süremizi tamamladık. Yeni görev yerimize geçeceğiz” ifadelerine yer verdi.

DOSTLUKLARI TAŞIYARAK GİDECEĞİZ BURADAN

Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir’e veda ettiği Halil Atamavcı’da düzenlenen Eğitim-Öğretim dönemi açılış törenindeki konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Önemli Olan; görev yaptığınız yere değer kattınız mı? Eğer oraya, eğitim hayatına, sosyal hayata bir şey katabildiyseniz, dertlere derman olabildiyseniz, insanlarla gönül bağını iyi kurabildiyseniz, mutlaka bu hoş seda gök kubbede çınlayacaktır. Ben inanıyorum ki burada çok dostlar edindim. O dostlukları taşıyarak gideceğiz buradan.”

BASIN MENSUPLARIMIZA, ÖĞRETMENLERİMİZE, HALKIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR

“Bu vesileyle, bizlerle beraber koşturan; bütün arkadaşlarımıza, daire müdürlerimize, belediye yetkililerimize, siyasi parti yetkililerimize, basın mensuplarımıza, öğretmenlerimize, halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar…”

SEVGİ, SAYGI İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA GAYRET ETTİK

“Biz birbirimizi kucaklamaya çalıştık. Bir birimizle; hoş görü, muhabbet, sevgi, saygı içerisinde çalışmaya gayret ettik. Türkiye’nin yaşadığı sorunların bir kısmını hep beraber burada birlikte yaşadık. Ülkemizde bir darbe girişimi yapıldı. Sosyal alanda çok büyük sıkıntıları birlikte yaşadık. El birliğiyle kenetlenerek, omuz omuza durarak, devletimizin büyükleri ile beraber bunlar aşmasını başardık. Bu uğurda mücadele eden bütün vatandaşlarımızı yürekten kutluyorum. Ülkemizin geleceği, Al yıldızlı bayrağımızın dalgalanması, gönderde, yükseklerde kalması, İstiklal Marşımızın özgürce söylenebilmesi, ezanlarımızın özgürce okunması önemli şeyler.”

BİZLER DE BU VATANIN HER KÖŞESİNDE HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

“Vatansızlığı yaşayan Suriye’yi görüyorsunuz. Vatan çok önemli… Bizler de bu vatanın her köşesinde hizmet etmek için varız. Hizmetimiz burada tamamlandı ama yeni görev yerimizde devam edeceğiz. Ataşehirli olduk. Ataşehir’e yerleştik bu arada onu da söyleyeyim. Buradaki gönül bağımız sürecek.”

ATAŞEHİR’DEN 15GÜN SONRA İLİŞKİMİ KESİYORUM

“Ataşehir’den 15gün sonra ilişkimi kesiyorum. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gazetecilerimize, basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza teşekkür ediyorum. Bizleri anlayışla karşıladıkları, zaman zaman da uyardıkları için… Eksiği gediği ile biz buradaki hizmeti tamamladık. Halkımızdan haklarını helal etmesini diliyorum. Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.