Hoşgeldiniz  

2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Sezonu Ataşehir’de Törenle Başladı

admin | 15 Eylül 2014 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Resim Galerisi A- A+

atasehir_egitim_toren2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı Ataşehir’de, Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ve Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı törenle  başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen eğitim – öğretim yılı başlama ve İlköğretim Haftası kutlama törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Yakup Alp, Ataşehir İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, daire amirleri, Ataşehir’deki okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Ataşehir 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı Töreni açılış konuşmasını yapan Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu Müdür Fahri Altay öğretmen arkadaşlarının her yıl olduğu gibi bu sezon da çok büyük emek sarf edeceklerini vurgulayarak okula katkıları olanlara teşekkür ederek, ismi markalaşan okullarının başarısının devam edeceğine inancını ifade etti.

Ertuğrul Bilican “7 yeni okul açıldı”

2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılının Ataşehir eğitim ailesine ve ülkemizdeki eğitim camiası ile öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması dileği ile açılış konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, 182 okul ve yaklaşık 75 bin öğrenciyle 2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim Yılına başladıklarını söyledi.

Hazırlık çalışmalarını tamamladıklarının vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, yeni eğitim yılına başladıklarının altını çizdiği ve organizasyonu yapan Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu yönetimine teşekkür ettiği törendeki konuşmasında şunları söyledi: “78 okul ile yeni sezona başlıyoruz. 7 tane yeni okul açıldı. Üç tanesi lise düzeyinde… Bir orta okul, bir ilkokul, biri Üstün yetenekler okulu ve özel eğitim anaokulu olarak, yedi yeni okul ile birlikte eğitim – öğretime başlıyoruz. Başarılı ve güzel bir eğitim – öğretim yılı geçireceğimize inanıyorum. Ataşehir’deki ve Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerimize güzel ve başarılı bir eğitim – öğretim yılı diliyorum. Eğitimimizin cefakarları olan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimizin, fedakar çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerin inanarak, kendilerine; başarılı ve sağlıklı bir öğretim yılı diliyorum. Çocuklarının geleceği için hiçbir şeyi esirgemeyen sayın veliler, anne ve babalar için de; bu eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum”

“Başarılı eğitim ve öğretim diliyorum”

2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılının Ataşehir ve ülkemize hayırlı olması dileği ile konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu okul yeni başlayan çocuklara “Hoş geldiniz” diyerek; “Mezun olan çocuklarımıza, yeni başlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı inşallah; hem Ataşehir’de hem de ülkemizde sorunsuz olarak devam eder. Fiziki problemlerini büyük oranda aştığımız ilçemizde, eğitim – öğretimin kalitesini yükseltmek, bu vesile ile ülkemize başarılı insanlar yetiştirme adına güzel bir yıl olmasını diliyorum. Velilerimize, çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve idarecilerimize başarılı bir dönem olmasını diliyorum. İlçemizdeki bütün okullarımızda görev yapan arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, öğretmen ve okul yöneticilerimize bu eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun konuşmasından sonra Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu öğrencileri halkoyunları gösterisi ile şiir ve öğrenci korosu dinletisi beğeni ile izlendi. Halk Oyunları  ekibi tarafından sergilenen Kafkas oyunu öğrenciler, veliler, öğretmenler ve protokol tarafından beğeni alarak büyük alkış aldı.

Şehit Hasan Alkan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Ataşehir 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı açılış ve İlköğretim Haftası kutlama töreni; Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve beraberindekilerin sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirmeleri ile son buldu.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.