Hoşgeldiniz  

15 Temmuz Şehidi Akın Sertçelik Kabri Başında Anıldı

admin | 16 Temmuz 2018 | Ataşehir, Manşet, Özel Haber A- A+

15 Temmuz FETÖ Terör Örgütü kalkışması ve hain darbe girişiminde silahlara ve tanklara siper olarak canını feda eden Ataşehirli Şehit Akın Sertçelik kabri başında anıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirli 15 Temmuz şehidi Akın Sertçelik Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun da katıldığı törenle kabri başında anıldı.

FETÖ Terör Örgütü kalkışması ve hain darbe girişimine karşı verilen mücadele sırasında şehit olan Ataşehirli Şehit Akın Sertçelik, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu için kuran okunarak duaların edildiği anma törenine Şehit Akın Sertçelik’in annesi Ayşe Sertçelik ve Babası Mustafa Sertçelik de katıldı.

15 Temmuz Şehit Akın Sertçelik’in Ihlamur Kuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine Şehit Akın Sertçelik’in annesi Ayşe Sertçelik ve Babası Mustafa Sertçelik ile Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Levazım Maliye Okulu Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ataşehir İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Gülseda Torun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın da aralarında olduğu Daire amirleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Bakanı Fatih Kayacı, Ak Parti İlçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Akın Sertçelik mezarı başında anılıyor

İTV Haber paylaştı: 15 Temmuz 2018 Pazar

Kabri başındaki anma töreninde konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 15 Temmuz’un, şehitlerinin ve özellikle Ataşehirli Şehit Akın Sertçelik’in ilelebet unutulmayacağını kaydederek, “Ataşehirli şehidimiz Akın Sertçelik dualarımızda hep var olacak. O’nun ismini taşıyan okulumuz da memleketimize güzel insanlar yetiştirmeye devam edecek. Bizler bu gün bu saatte buradayız. Akşam üstü köprüde olunacak. Bütün arkadaşlar akşam 21:00’da köprüde olacağız. Cenabı hak bütün şuhedaya rahmet etsin. Şehitlerimiz bu vatanı bizlere canlarıyla emanet ettiler Allah sahip çıkabilmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.