Hoşgeldiniz  

Ziraat Bankası 3 bin 265 yeni personel alacak

admin | 16 Eylül 2012 | Ekonomi, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

Ziraat Bankası `İstanbul Finans Merkezi`ne taşınma projesi ve yeni şubeleşme çalışmaları nedeniyle   ihtiyacın karşılanması için yeni 3 bin 265 personel alacak.

Ziraat Bankası 3 bin 265 yeni personel alacak

Ziraat Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Ali Toker, sınavla 3 bin 265 yeni personel alınacağını bildirdi.
Ali Toker, yazılı açıklamasında bankanın içinde bulunduğu dönüşüm sürecinde yapılan çalışmalara paralel olarak yeni personel alımıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bankanın, “İstanbul Finans Merkezi`ne taşınma projesi ve yeni şubeleşme çalışmaları nedeniyle oluşacak personel ihtiyacının karşılanması amacıyla yeni çalışma arkadaşlarını bünyesine katacağını“ belirten Toker, şunları kaydetti:

“Personel alımında 4 yıllık üniversite mezunlarının yanı sıra, bu yıl ilk defa lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarına da yaşadıkları il ve ilçelerde çalışma imkanı sunulacak. Adaylar yaşadıkları şehirde bulanan şubelerde istihdam edilmek üzere sınava katılacak.

Yapılacak sınavlarla bankamız, 2 bin 500 banko asistanı, 500 servis görevlisi, 200 uzman yardımcısı, 30 iç kontrolör yardımcısı, 35 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 3 bin 265 genç personeli bankacılık sektörüne kazandırmayı hedeflemektedir.“

Sınavlara başvurular, 17-28 Eylül tarihleri arasında Ziraat Bankası internet sitesinden yapılabilecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.