Hoşgeldiniz  

Zara Gençlik Platformu 3. Eğitime Destek Konseri

admin | 05 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

zara gençlik platformuZara Gençlik Platformu tarafından Ataşehir Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda İlknur Kaplan’ın sunumu ile gerçekleşen 3. Eğitime Destek Konseri’nde düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zara Gençlik Platformu’nu organize ettiği ‘Ben Değil Biz Diye Çıktık Yola’ temalı konser etkinliği Ataşehir’de gerçekleşti.

Zara Gençlik Platformu tarafından Ataşehir Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda İlknur Kaplan’ın sunumu ile gerçekleşen 3. Eğitime Destek Konseri’nde Suavi ve Mustafa Özarslan ile birlikte yerel sanatçılar Ali Gülay, Fethi ve Zara Gençlik Platformu Halk Dansları Topluluğu sahne aldı.

Coşkulu bir kalabalığın salonu tamamen doldurduğu konsere CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Sivas Zara Belediye Başkanı HÜSAMETTİN GÜRSOY, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Çulha, CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri Tuncay Akın Orhan, Erol Coşkun ile birlikte çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile birlikte kalabalık izleyici salonu doldurdu.

KONSER FOTOLARI

“Ben Değil Biz diye Çıktık Yola” sloganı ile çalışmayı ilke edindiklerini ifade eden Zara gençlik Platform Sözcüsü Celal Yalçın; “Pirinç eken 1 yıllık, Ağaç diken 10 yıllık insan eken ise 100 yıllık yatırım yapar” diye konuşarak tatil günü evlerinden gelen katılımcılara teşekkür etti.

Yaklaşık bir saate yakın sahne peformansı ile salondaki sevenlerini coşkulu bir biçimde şarkılarına dahil ederken, aralarda yaptığı kısa konuşmalarda çeşitli konulara değinirken; bu güne kadarki tecrübelerine göre Zara Gençlik Platformu’nun organizayonun kendisini şaşırttığını söyledi. Gelirken çeşitli endişeleri olduğunu anacak kusursuz organizasyonu gördüğünü ifade eden Suavi; etkinliğin hiçbir siyasi etki altında kalmadan gerçekleştirildiğini gördüğünü, bu gençlerin enerjisi ile tanıştığı için saygıyla eğildiğini söyledi.

“37 canın alındığı yeri kebapçı yapmaya çalışıyorlar mideleri kaldırırcasına, ileri demokrasi söylemleri ile.”diye Sivas olaylarında yanarak can veren aydınların anısına müze yapılmasını istedikleri otel için; “Oysa biz utanç müzesi olsun istedik. Zaman aşımı olmazdı Sivas olaylarının davasında, birazcık gelişmiş bir ülke olsaydık.”diye zaman aşımı nedeni ile düşen Sivas olaylarının davasına dikkat çekti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.