Hoşgeldiniz  

Yıl Sonunda Yenisahra’da İmar  Sorunu Kalmayacak!

admin | 22 Mayıs 2018 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı tarafından “Gönlümüzde Bir, Soframızda Bir” sloganıyla geleneksel olarak düzenlenen iftar programı Yenisahra Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bine yakın Yenisahralı’nın “Gönlümüzde Bir, Soframızda Bir” sloganıyla buluşarak birlikte iftar yaptığı progrtamda konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, bölgenin kronikleşen sorunu ile “imar” ilgili,  “Yıl Sonunda Yenisahra’da İmar Sorunu Kalmayacak” dedi.

Ak Parti Ataşehir iftarı Yenisahra mah.

Recep Kenan paylaştı: 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Av.Ahmet Özcan başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı “Gönlümüzde Bir, Soframızda Bir” sloganıyla gelenekselleştirdiği iftar programını Yenisahra Mahallesi’nde düzenledi.

İftar öncesi mahalle temsilcisi Mustafa Çamyar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir ekibi Yenisahra Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ziyaret etiği esnaflar ve vatandaşlara karanfil vererek sohbet edip iftar sofrasına, birlikte iftar yapmaya davet etti.

İftar öncesi masaları da tek tek dolaşan İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, iftar vaktini bekleyen vatandaşları selamladı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından “Gönlümüzde Bir, Soframızda Bir” sloganıyla düzenlenen Yenisahra Mahallesi İftar Programı’nda konuşan İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ramazan ayı ile birlikte 24 Haziran seçimleri arifesinde olunduğunu, hazırlıkların sürdüğünü kaydederek, “Bu seçimin önemini ortaya koymak için çok fazla söze gerek yok. Bu seçim güçlenen, yükselen Türkiye’nin önünü kesem mücadelesinden başka bir şey değil. Bizim siyaset anlayışımızda millet var. Çünkü Ak Parti’yi millet oluşturdu, iktidara getirdi” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Yenisahra bölgesini çok iyi bildiğinin altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Yenisahra bölgesinin en önemli sorunu olduğunu bildiği “İmar sorunu” ile ilgili; “Ben 2001 yılında Kadiköy’de siyasete başladığımda Yenisahra’nın sıkıntıları bu şekildeydi. Halen daha aynı şekilde devam ediyor. 1/5000’lik planlar Büyükşehir tarafından yapıldı. 1/1000’lik planlar da Ataşehir Belediyesi’nce yapıldı. Şu anda dillendirilen bir şey var; -Ataşehir Belediyesi 1/1000’lik planı yaptı Büyükşehir’e gönderdi. Neden daha gelmiyor?- Büyükşehir Belediyesi Ataşehir Belediyesi’nin onay makamı değildir. Büyükşehir Belediyesi Ataşehir Belediyesi’nin yaptığı Binlik planların 5 Binlik planlara uygunluğunu denetliyor. Bu sorunu hep birlikte bu yılın sonuna kadar aşacağımıza söz veriyoruz. Bu yılın sonunda Yenisahra bölgemizde imar sorunu kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlediği Yenisahra Mahallesi İftar Programı’na Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Ak Parti Yenisahra Mahalle Temsilcisi Mustafa Çamyar, Ak Parti Yenisahra Mahalle Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Aysel Seven, muhtarlar, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.