Hoşgeldiniz  

YEŞİLÇAM GALAPAGOS’DA!

admin | 18 Kasım 2016 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

filmsan-1Türk Sinemasının 102. Yılı şerefine düzenlenen kutlama programına Filmsan Vakfı yönetim kurulu ile birlikte Sanayici Kaan Kasapoğlu ve illüzyonist Yeşim Obüs’de katıldı.

Ünlü iş adamlarımızdan Sanayici Kaan Kasapoğlu’nun ve yine Türkiye’nin ilk ünlü bayan İllüzyonisti ünvanına sahip İllüzyonist Yeşim Obüs’ün birlikte hazırladıkları Türk Sinemasının 102. Yılı şerefine yapılan kutlamaya Filmsan Vakfı yönetim kurulu tam kadro katıldı.

Gecede Sinemamızın ünlü simalarından bir çok isim bir aradaydı. Muhteşem yemeğin ardından şarkılar söylendi ve keyifli espirilerle tüm Yeşilçam sanatçıları eğlendi.

Galapagos Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kasapoğlu ve organizasyonu yapan Ünlü bayan illüzyonistimiz Yeşim Obüs sanatçılarımızı güzel bir organizasyon ile ağırladı.

Geceye Filmsan Vakfı Genel Başkanı Engin Çağlar, Vakıf müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ayşe Mine, Anta Toros, Nuri Alço, Levent Aykul, Meral Konrat, Devlet Devrim, Teoman Ayık, Nermin Denizci, Namık Taşpınarlı gibi ünlü sinema sanatçıları katıldı.

Gecede keyifli şarkılar söylenirken, muhteşem espirilerin ardı ardına gelmesi ile neşeli dakilar sosyal medya üzerinden sanatçılarımızın takipçileri ile paylaşıldı.

Nuri Alço’nun yaptığı espiriler görülmeye değerdi. Masaya Gazoz getirilmesi ile espiriler ardı ardına patlamaya başladı. Ünlü sinema aktörlerimizden Nuri Alço Restaurant sahibi Kaan Kasapoğlu ve İllüzyonist Yeşim Obüs e, ayrıca dün gece restaurant ta bulunan müsterilere espirileri eline aldığı gazoz ile gülmekten ter döktürdü. Kahkahaların havada uçuştuğu dakikalar yaşandı.

Geceye Galapagos Restaurant’ın Kaan Kasapoğlu, Filmsan Genel Başkanı Engin Çağlar, Gecenin Mimarı İllüzyonist Yeşim Obüs günün önemini vurgulayan konuşmaları ile devam edildi.

Galapagos Restaurant sahibi ünlü iş adamlarımızdan Kaan Kasapoğlu yaptığı konuşmada Yeşilçam sanatçılarını mekanında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu, Türk Sinemasının 102. Yılı şerefine yapılan bu kutlama ne deni ile birlikte geçen gece için tüm sanatçılara teşekkürlerini, ekibine ve emeği geçen herkese minnettarlıklarını iletirken, Filmsan Vakfı Genel Başkanı Ünlü aktör Engin Çağlar Yeni başkanlık dönemininde yıl dönümü kutlamalarına denk gelmesi ile günün kendisi için daha da anlamlı hale geldiğini anlatırken Vakıf adına yapılacak projeler ile ilgili bilgiler verdi. Gecenin mimarı İllüzyonist Yeşim Obüs ise Filmsan Vakfı üyelerinden biri olarak, ayrıca dostu Kıcanç Terzioğlu ile birlikde hazırladıkları gecenin heyacanını paylaştıklarını, önemli sanatçılarımızı Restaurantlarında ağırlamaktan büyük haz aldıklarını, desteklerinden dolayı Kıvanç Terzioğluna teşekkürlerini ve katılan sanatçılarımızın kendilerini onurlandırdıklarını, minnettarlık duyguları içinde dile getirdi.

Katılan sanatçılarımız ise güzel gece için duygularını dile getirip mekan ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

“Dostlar Meclisi” etkinliğinde Piyano’da Kaan Kasapoğlu eşliğinde tüm sanatçılarımızın birlikte şarkılar söylemelerinin ardından geceye son verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.