Hoşgeldiniz  

Yeşil Sahaların Sultanlarından Ataşehir’de Şehitlere Saygı

admin | 02 Mart 2020 | Asker, Ataşehir, Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

TFF Kadınlar 1.Lig karşılaşmalarının 15’inci haftasında Ataşehir Kadın Futbol Takımı konuk ettiği Karadeniz Ereğli Kadın Futbol takımını 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

MAÇ BAŞLAMADAN ÖNCE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

Maç başlamadan önce Ataşehir Kadın Futbol Takımı ve konuk Karadeniz Ereğli Kadın Futbol takımı ile hakemler ve seyirciler İdlib saldırısı şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Ataşehir Belediye Spor oyuncuları göğüslerinde Atatürk portresi işlenmiş formalarla çıkmaları, Menemen de Kubilay Subayın öldürülmesi olayında Atatürk’ün yakın Menemeni sözünü hatırlatırcasına şehitlerimize verdiğimiz önemin bir göstergesiydi.

Ataşehir Sultanları Üç Golle Kazandı

Yenisahra çim sahasında yapılan karşılaşma genelde orta sahada geçse de konuk takım daha atak gözükerek henüz maçın 7’inci dakikasında kazandıkları golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İlk yrı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya yenik başlayan Ataşehir Belediye Spor geliştirdiği ataklarla ikinci yarıda sergilediği futbolla ve attığı 3 golle haftayı 3 puanla kapattı.

Takımların sahaya yansıttıkları istekli oyunları sayesinde zevkli bir maç oldu. Yalnız Karadeniz Ereğli takımından bir oyuncunun kulağına gelen top tedirginlik yarattıysa da 20 dakika sonra gelen ambulansın ilk müdahalesinden sonra önemli bir sorununun olmaması tüm sporseverler tarafından sevinçle karşılandı. 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.