Hoşgeldiniz  

Yerel Seçim Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

admin | 20 Ocak 2024 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

31 Mart 2024 yerel seçimleri, 81 il başkan adayını açıklayan Ak Parti’nin Ataşehir ile birlikte İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Yerel Seçimler büyükşehir ve il belediye başkanı adaylarını açıklayan Ak Parti‘de İstanbul büyükşehir ve Ataşehir ile birlikte İstanbul’un 39 ilçe belediye adayları belli oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimleri İstanbul’un 39 ilçe belediye başkan adayları isimlerinin yer aldığı liste sızdırıldı.

İstanbul ilçe belediye başkan adayları olduğu iddiası ile sızdırılan listede Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak Av.Mustafa Naim Yağcı ismi yer alıyor.

Dün akşam saatlerinden itibaren Ak Parti’nin Ataşehir’deki önde gelen isimleri de Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak Av.Mustafa Naim Yağcı ismini paylaştılar.

Dolaşan kulis bilgilerinde Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak Ataşehirli olmayan isimlerin geçiyor olması Ak Parti Ataşehir teşkilatı, ve partililer üzerinde olumsuz etki bırakmış, sosyal medyada çok sayıda çeşitli olumsuz paylaşımlar yer almıştı.

Ak Parti’nin İstanbul’un Avcılar, Çekmeköy, Bayrampaşa, Sarıyer, Kartal, Fatih, Sancaktepe, Ataşehir, Bakırköy, Eyüp, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa ve Beykoz gibi ilçelerinin belediye başkan adaylarının açıklanması merak bekleniyor.

Ak Parti İstanbul ilçe belediye başkan adaylar 20 Ocak Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14.00’de gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında ilan edilecek.

Ak Parti 31 Mart Yerel Seçim Ataşehir Belediye Başkan adayı

MUSTAFA NAİM YAĞCI KİMDİR?

3 Kasım 1975’te Rize’nin Çayeli ilçesi Aşıklar Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra 1987-1989 yılları arasında, Rize Akarsu Köyü Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamladı. Orta okulu Çayeli İmam Hatip, liseyi Kadıköy İmam Hatip lisesinde okudu. 1995 yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu, 1996 yılında kayıt yaptırdığı İ.Ü.Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu.

1997 yılında Rize’de başladığı İmam-Hatiplik görevini, Kadıköy Müftülüğü Fenerbahçe Selamiçeşme Camii’nden istifa ile ayrıldığı 2004 yılına kadar sürdürdü. 2004 yılında Ataşehir’de, ortağı olduğu ofiste serbest avukatlık yapmaya başladı.

2013-2018 yılları arası AK PARTİ Ataşehir İlçe Başkanlığını yaptı. 31 Mart 2019 Yerel seçimleriyle meclis üyeliğine seçildi, meclis üyeliği Ataşehir Belediye Meclisinde Ak Parti Grup Başkan vekili ve Hukuk Komisyonu üyesi, İBB meclisinde de Hukuk Komisyonu üyesi olarak devam ediyor.

Ortaokul ve lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı yönetimlerinde,Üniversite yıllarında din görevliliği yanında hemşeri, eğitim ve çeşitli alanlarda faaliyet gösteren derneklerde bulundu.Sonrasında Ataşehir Site Spor Kulübü yöneticiliği, Türkcan (Türkçemizi Canlandırma) Derneği Yönetim Kurulu üyeliği ve bir dizi dernekte aktif görevlerde bulundu.

Kadıköy İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği(KİHL Mezder) başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Halen KAİM Vakfı kurucu mütevelli ve yönetim kurulu üyeliği, RİDEVA Vakfı kurucu mütevelli ve denetim kurulu başkanlığı ile Ataşehir Mimar Sinan Camii Dernek Başkanlığı vazifeleri devam ediyor.

1997 yılında kurdukları, Ataşehir/Kayışdağı Mahallesinde, inşaat malzemeleri üzerine faaliyet gösteren, aile şirketi var.

2010 yılının Şubat ayında evlenen Yağcı’nın, iki çocuğu var.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.