Hoşgeldiniz  

Yenisahra Planı İle İlgili Meclise Bilgi Verdiler

admin | 28 Aralık 2017 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

1/5000 ölçek RNİP çerçevesinde Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 ölçek UİP çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi teknik ekibi, Meclis guruplarına plan çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Meclisi tarafından onaylanarak yürürlüğe giren Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 ölçek Revize Nazım İmar Plan(RNİP) kapsamında 1/1000 ölçek Uygulama İmar Planı çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi teknik ekipleri, Ocak ayı çalışmalarında gündeme alınması beklenen Ataşehir Belediye Meclisi’ndeki CHP ve Ak Parti gruplarına yaptıkları çalışma ve plan detayları ile ilgili bilgi verdiler.

Edinilen bilgiye göre Ataşehir Belediyesi Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 ölçek Revize Nazım İmar Plan kapsamında ve İBB bilgisi dahilinde yürüttüğü 1/1000 ölçek Uygulama İmar Planı çalışmalarını Ocak Ayı toplantıları gündemine alarak görüşülmek üzere Meclise gönderecek. Yapılacak komisyon görüşmelerinin tamamlanması durumunda oylanması beklenen planın Meclisten geçmesine kesin gözüyle balkıyor.

Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 ölçek Uygulama İmar Planı (UİP) çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi teknik ekipleri Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan başkanlığında 26 Aralık Salı günü Olağan Üstü Toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis guruplarını Olağan Üstü Toplantı sonrasında ayrı ayrı ziyaret ederek planla ilgili bilgi verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.