Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

admin | 24 Ekim 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yayımladığı bayram mesajında; Kurban Bayramı`nın tüm insanlığa hayır getirmesi temennisinde bulundu. Huzurlu bayramlar diledi

Vali Mutlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yayımladığı bayram mesajında; Kurban Bayramı`nın tüm insanlığa hayır getirmesi temennisinde bulundu.

Yayımladığı mesajda, bayramların toplumsal birlikteliği sağladığını ve değerlerin hatırlandığı özel anlar olduğunu ifade eden Vali Mutlu, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayır getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Mutlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar her zaman dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun güçlenmesine vesile olmuştur. Geçmişten bugüne kazandırılan en büyük zenginlik ve manevi derinlik olan bayramlar toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı anlardır.

Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır.
Kurban Bayramı’nın da ifade ettiğimiz güzellikleri, mutlulukları güzel şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa getirmesini yürekten diliyorum. Hayırlı ve huzurlu bayramlar.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.