Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu`dan yeni yıl mesajı

admin | 31 Aralık 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

vali mutluVali Mutlu yeni yıl mesajında, ‘2013 yılına dair beklenti ve umutlarımız; ülkemizin İstanbul’umuzun kalkınması, refahı, sükûnu ve birliği yönünde olacaktır.’dedi.

Recep Kenan/Ataşehir

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yeni yıl mesajı yayınladı. Vali Mutlu yayınladığı yeni yıl mesajında;

“Ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyorum”

Yaşanmış anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakmanın, yeni umutlarla yeni bir yılı karşılamanın arifesindeyiz.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni beklentileri de beraberinde getirmektedir.

2013 yılına dair beklenti ve umutlarımız; ülkemizin ve buna bağlı olarak İstanbul’umuzun kalkınması, refahı, sükûnu ve birliği yönünde olacaktır.

Bu doğrultuda beklentilerimize ulaşmak, ülkemizi ve İstanbul’umuzu layık olduğu seviyeye taşımak için her türlü fedakârlığı yapmak en önemli görevimiz olacaktır.

İstanbullu hemşerilerimizin rahat ve huzur içinde olmalarını kentimizin kalkınması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisindeyiz.

Bu duygularla tüm İstanbullu hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyorum.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.