Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu’dan Mehmet Akif Ersoy Hastanesi`ne ziyaret

admin | 29 Ocak 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Sağlık A- A+

vali_hastaneİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece Mehmet Akif  Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde Suriye’li hasta ile sohbet etti.

Küçükçekmece`de faaliyet gösteren İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde organize edilen sabah kahvaltısında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu`ya Kamu Hastaneleri Bakırköy Genel Sekreteri Doç. Dr. İhsan Bakır eşlik etti.

Kahvaltının ardından hastane hakkında bilgi alan Vali Mutlu, sinevizyonla canlı bağlantı kurulan ameliyathaneleri ve içerideki işleyişi izledi. Hastanenin çocuk hastalıkları bölümünü gezen Vali Mutlu, Suriyeli bir hasta çocuk ve annesiyle tercüman aracılığı ile konuştu. Suriyeli anneye bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Mutlu, hasta hakkında bilgi aldı ve acil şifalar diledi. Aynı katta bulunan tüm hastaları ziyaret eden Vali Mutlu, çocuklarla bir süre muhabbet ederek onlara moral verdi.

Bakırköy Bölgesi bünyesinde 6 Eğitim Araştırma, 2 Ağız Diş Sağlığı ve 1 Fizik Tedavi Merkezi olmak üzere tam 16 hastane bulunuyor. Bölge dahilindeki hastanelerde 4 milyon 897 bin hastaya hizmet veriliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.