Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu, Twitter Takipçilerini Evinde Ağırlayacak

admin | 30 Ocak 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

vali mutluSosyal medyalardan Twitter’ı etkin kullanmaya başlayan, Twitter’da yüzbin takipçiye ulaşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, takipçileriyle evinde buluşacak.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, takipçilerini evinde ağırlayacak

“Bizi de çağır Vali Amca”

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter üzerinden sıcak bir iletişim kurduğu çocuklar ve gençlerle buluşacak.

Misafir edeceği gençlere tek tek mesaj atarak durumu ileten Vali Mutlu’ya, çok sayıda takipçisinden “Bizi de çağır Vali Amca!” tweeti geliyor.

Popüler sosyal medya mecralarından twitter’ı kullanmaya başlayalı henüz kısa bir süre geçmiş olmasına karşın, binlerce takipçiye ulaşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, takipçileriyle buluşacak.

Twitter’da çocukların ve gençlerin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Vali Mutlu, onlardan gelen her yoruma cevap vermeye de özen gösteriyor. Özellikle kar tatili döneminde, İstanbul’un sayısız semtinden binlerce çocuğun twitter üzerinden birebir iletişim kurduğu İstanbul Valisi, çocuklar tarafından “Vali Amca” olarak biliniyor.

Çocuklar ve gençlerle böylesi sıcak bir iletişim kurmaktan büyük memnuniyet duyan Vali Mutlu, takipçilerinden bir kısmını yakın bir zamanda evinde ağırlayacağını açıkladı.

Misafir edeceği gençlere tek tek mesaj atarak durumu ileten Vali Mutlu’ya, çok sayıda takipçisinden “Bizi de çağır Vali Amca!” tweetleri gelmeye devam ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.