Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu ‘Sizler milletin ümidisiniz’

admin | 11 Mart 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

tv17klz4sh60a8j İstanbul Valisi Mutlu, ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı’ çerçevesinde düzenlenen kampa katılan öğrencilere sertifika verdi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, üniversite öğrencileriyle kahvaltıda buluştu.

Mutlu, ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı’ çerçevesinde düzenlenen kampa katılan öğrencilere sertifika verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)’ kapsamında üniversiteli gençler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile bir araya geldi. Öğrenciler, Topkapı’daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Vali Mutlu ve polislerle kahvaltı yaptı. Çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu illerinden olan öğrenciler, şiir ve türküler okuyup polislerle sohbet etti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, genlerle birlikte olmanın kendisi için çok keyifli olduğunu ifade etti. Üniversitelilere “Sizleri seviyoruz” diye hitap eden Hüseyin Avni Mutlu, “Kıymetlisiniz. Ailelerinizin gülüsünüz, çiçeğisiniz. Ailenizin ümidisiniz. Milletin de öyle. Neticede bu millet gençliğini önemsiyor. Emniyetimiz, vilayetimiz, neticede bu ülke sizi önemsiyor. Siz de kendinizi çok önemseyin ve kendiniz için gayret edin.” diye konuştu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Mutlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün Antalya’da düzenlediği kamp organizasyonuna katılan öğrencilere katılım sertifikası verdi. Üniversite öğrencileri ayrıca Vali Mutlu’yu mangal partisine davet etti. Mutlu’da davete olumlu cevap verdi.
Mustafa Gülnar adlı öğrenci de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler sebebiyle yetkililere teşekkür etti. Antalya’daki kampı değerlendiren Gülnar, televizyonlardan olumsuz haberlerini duyduğu şehirlerden gelen insanların aslında ne kadar da güzel insanlar olduğunu gördüklerini dile getirdi. Gülnar, bu gezide doğunun ve batının kaynaşmasını gördüklerini aktardı.

Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün çocukların ruhsal, bedensel ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, gençlere her türlü imkân verilerek suç oluşturan etmenlere karşı bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yürüttüğü ifade edildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.